|

Kandil’de görünme vakti geldi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Trabzon Maçka’da gerçekleşen terör saldırısının her yönüyle ibret verici olduğunu söyledi. Bahçeli, “Kandil’de görünmenin vakti geldi. 15 yaşındaki Eren’e silah doğrultan hainler anasından doğduklarına mutlaka pişman edilmelidirler” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:12 - 14/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
​MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Bahçeli, terör saldırıları ve terörle mücadele süreciyle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. Türk milletinin, terörle yıldırılmak ve korkutulmak istendiğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti: Terörizm bugün vatanın her köşesine sıçramış durumdadır. Zalim ve hayasız pusu her yerdedir. En son Trabzon Maçka’da gerçekleşen terör saldırısı her yönüyle ibret vericidir. Hainler bir Astsubayımızı şehit etmekle kalmamışlar, henüz 15 yaşında bulunan Eren Bülbül evladımızı hayattan koparmışlardır.

DOĞDUKLARINA PİŞMAN EDİLSİNLER

15 yaşındaki Eren’e silah doğrultan ve de emperyalizmin emellerine zincirlenmiş korkak hainler anasından doğduklarına mutlaka pişman edilmelidirler. Unutulmamalıdır ki, Eren’in dökülen kanı, Mehmetlerimizin gök kubbede çınlayan yiğitlikleri namert ve aşağılık teröristleri eninde sonunda boğacaktır. Bir Eren’in tüm terör örgütlerine meydan okuyan bir şeref numunesi, cesaret nişanesi olduğunu herkes görecek ve öğrenecektir. Artık bahane kalmamıştır. Vatan evlatlarını şehit eden katiller, elebaşları saklandıkları mağara inlerinden, girdikleri karanlık deliklerden çıkarılarak ya adalete teslim ya da bu mümkün olmuyorsa tenkil edilmelidirler.

KAYNAĞINDA YOK EDİN

Türk devleti muhtemel yeni saldırıları beklemek yerine aktif bir şekilde, ön alarak hainleri kaynağında temizlemelidir. Bir gece Kandil’de görünmenin, bir sabah sınır ötesindeki diğer husumet yuvalarının başına ateş topu gibi düşmenin vakti gelmiştir. Bunu yapacak güç ve dirayet Türkiye Cumhuriyeti’nde vardır. Bunu başaracak azim, iman ve inanç Türk milletinde fazlasıyla mevcuttur.”

#MHP
#PKK
#Devlet Bahçeli
7 yıl önce