|

Karda takip

Mehmetçik, Bitlis'te terör örgütü PKK'ya göz açtırmıyor. Diz boyu karda terör örgtüne karşı mücadelesini sürdüren asker, PKK sığınaklarını tespit ederek yok etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/12/2016 الثلاثاء
Güncelleme: 23:59 - 26/12/2016 الإثنين
Yeni Şafak

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), vatandaşların güvenliğini sağlamak, devletin hak ve menfaatlerini korumak amacıyla gece-gündüz, yaz-kış demeden, üstün cesaret ve fedakarlıkla operasyonlarına devam ediyor. Bu kapsamda 10'uncu Komando Tugay Komutanlığı tarafından, Bitlis ili Tatvan ilçesi Emek Mahallesi bölgesinde 18-24 Aralık 2016 tarihleri arasında 'Şehit Piyade Uzman Çvş. Ethem Hacımahmutoğlu-38 Operasyonu düzenlendi.



SIĞINAKLAR YOK EDİLDİ


TSK'dan operasyonla ilgili yapılan açıklamada, operasyon bölgesinde yapılan arazi taraması ve ev aramalarında 4 adet ruhsatsız av tüfeği, farklı noktalarda sığınak, sığınak içerisinde çok miktarda yaşam malzemeleri ve örgütsel posterlerin ele geçirildiği, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla 4 adet ruhsatsız av tüfeğinin muhafaza altına alındığı, sığınak ve sığınak içerisinde yaşam malzemeleri, örgütsel posterlerin yerinde imha edildiği belirtildi.


#Mehmetçik
#Bitlis
#PKK
#Terör operasyonu
٪d سنوات قبل