|

Katkı vermeye hazırız

TEOG'un kaldırılmasından memnun olduklarını belirten Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği Başkanı Taşel, "TEOG sisteminde ciddi ve kalıcı değişmeler yapılmasının doğru olduğu görüşüne katılıyoruz ve bu yöndeki adımları memnuniyetle karşılıyoruz. Çalışmalara katkı vermeye hazırız" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 20/09/2017 Çarşamba
Güncelleme: 02:18 - 20/09/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı İbrahim Taşel
Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı İbrahim Taşel

Tüm Özel Öğretim Kurumları Derneği (TÖDER) Başkanı İbrahim Taşel, TEOG sisteminde ciddi ve kalıcı değişiklikler yapılmasının doğru olduğu görüşüne katıldıklarını ve bu yöndeki adımları memnuniyetle karşıladıklarını belirterek, çalışmalara katkı vermeye hazır olduklarını bildirdi.

ÇOCUKLARIMIZ STRESE SOKULMAMALI

Taşel, "Önemli olan çocukların en sağlıklı biçimde ortaokuldan liseye geçmelerini sağlamaktır. Bu geçiş, çocuklarımızı strese sokmamalı aileleri de rahatsız edici boyutlara varmamalıdır." diye konuştu.

OBJEKTİF KISTAS OLMALI

Türkiye'de öğretim programı olarak farklılık arz eden liseler bulunduğuna işaret eden Taşel, "Bunların geçişlerinde hakkaniyetle ve objektif kıstaslarla bir seçim yapılmalıdır. TÖDER olarak bu çalışmalara katkı vermeye hazırız. Liselere geçişte güvenli ve berlirsizliğe yol açmayan bir sistem oluşturmak esastır. Zannediyorum ki faydalı, doğru bir karar çıkacaktır. Öyle bir sistem kurulmalı ki çok sık aralıklarla değişmemeli diye düşünüyoruz" dedi.

İŞBİRLİĞİ ÇAĞRISI

Taşel, özel öğretim kurumları olarak bu konudaki düşüncelerini bakanlığa aktarmaya hazır olduklarını da ifade etti. 

#İbrahim Taşel
#Eğitim
7 yıl önce