|

Kayseri’de huzura katkı

Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü için Belsin-Selimiye ve Eskişehir Bağları’nda örnek hizmet binaları yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, “Kayseri’de gurur duyduğumuz uyum kültürünün ve huzurun korunması için lokomotif olmaya devam edeceğiz” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 19/03/2017 Pazar
Güncelleme: 02:16 - 19/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü için Belsin-Selimiye ve Eskişehir Bağları’nda örnek hizmet binaları yapıyor.
Büyükşehir Belediyesi, Emniyet Müdürlüğü için Belsin-Selimiye ve Eskişehir Bağları’nda örnek hizmet binaları yapıyor.

Belsin-Selimiye Mahallesi'nde yapılan törenle hem Selimiye Mahallesi Emniyet Hizmet Binasının hem de Eskişehir Bağları Emniyet Hizmet Binasının temeli atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı ve Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhammed Güven, İl Emniyet Müdürü İbrahim Kulular, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve vatandaşlar katıldı. Törene İstanbul-Beşiktaş'daki hain terör saldırısında şehit düşen Polis Memuru Osman Börklüoğlu'nun ailesi de iştirak etti. Başkan Mustafa Çelik, şehit ailesiyle yakından ilgilendi ve bir süre birlikte oturarak sohbet etti.



'ŞİMDİDEN 54 İHALE YAPTIK'


Kenti daha huzurlu, daha güvenli, daha konforlu ve daha estetik bir hale getirmek için çok önemli yatırımları tamamladıklarını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sadece büyük projeler için 550 milyon TL'lik harcama yaptıklarını söyledi. Bu yıl tempoyu daha da artıracaklarını vurgulayan Başkan Çelik, “Planlı Gelişim, Estetik Dönüşüm, Fonksiyonel Değişim vizyonumuz doğrultusunda ulaşımdan eğitime, altyapıdan yeşil alana, kültürden sosyal projelere kadar Kayserimize ve Kayserili hemşehrilerimize yakışacak bir dizi projeyi hizmetinize sunacağız. Yatırımcı birimlerimizin bu yıl yaptıkları ihale sayısı şimdiden 54'ü buldu. 54 ihalenin bedeli 130 milyon TL'yi aştı” dedi.



UYUM KÜLTÜRÜ VE HUZUR KENTİ


Konuşmasında Kayseri'deki uyum kültürüne de dikkat çeken Başkan Mustafa Çelik, “Uyum kültürümüz şehrimizin gelişmesinde


ve huzur kenti hüviyetini sürdürmesinde en önemli faktör. Büyükşehir Belediyesi olarak uyum kültürünün ve huzurun korunması için lokomotifi olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.



KALİTELİ BİNA İLE DAHA İYİ HİZMET


Vali Süleyman Kamçı ise nüfusun artmasıyla birlikte her sektörde potansiyelin güçlendirlmesi gerektiğini söyledi. Vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için bina kalitesinin de artırılması gereğini ifade eden Vali Kamçı, “Temelini attığımız bu binalar huzur ve rahatın teminine hizmet edecektir. Binaların yapımını üstlenen Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.


#Kayseri
#Emniyet
#Belediye
7 yıl önce