|

Keşmir çağrısı

Pakistan’ın Pencap Bölgesi Ulaştırma Bakanı Muhammad Jahanzaib Khan Khichi, Albayrak Holding’i ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Albayrak ile görüştü. Gerilimin tırmandığı Keşmir’e dikkat çeken Khan Khichi, “Hindistan, Müslüman kardeşlerimizi öldürüyor. Keşmirlilere yardım etmek tüm Müslüman dünyasının sorumluluğu” dedi.

Haber Merkezi
04:00 - 16/02/2019 Cumartesi
Güncelleme: 02:09 - 16/02/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Ahmet Albayrak (Solda), Ulaştırma Bakanı Muhammed Jehanzeb Khan Khichi (Ortada) ve Nuri Albayrak (Sağda)
Ahmet Albayrak (Solda), Ulaştırma Bakanı Muhammed Jehanzeb Khan Khichi (Ortada) ve Nuri Albayrak (Sağda)

Pakistan Pencap Bölgesi Ulaştırma Bakanı Muhammed Jehanzeb Khan Khichi, Albayrak Holding'i ziyaret etti. Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ve Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Albayrak ile görüşen bakan, daha sonra Hindistan ve Pakistan arasındaki tartışmalı Keşmir bölgesinde yaşananları değerlendirdi.

  • Bakan Khichi, "
    Biliyorsunuz Keşmir, Hindistan ve Pakistan arasında tartışmalı bir bölge. Hindistan ordusu birlikleri, Keşmir'de insan hakları ihlalleri yapıyor. Müslüman kardeşlerimizi öldürüyor
    " ifadelerini kullandı.

Keşmir halkının kendi kaderini tayin etme hakkına sahip olması gerektiğini vurgulayan Bakan, "Keşmirlilere yardım etmek bütün Müslüman dünyasının sorumluluğudur" dedi. Pakistanlı bakan, dünya liderlerine de Keşmir meselesini tanıma çağrısında bulundu.


#​Pakistan
#Pencap Bölgesi
#Muhammad Jahanzaib Khan Khichi
#Ahmet Albayrak
#Nuri Albayrak
5 yıl önce