|

Kilisede sadakat yemini ettirmişler

FETÖ’nün Türkiye’nin en zeki çocuklarını nasıl ağlarına düşürdüğü deşifre oldu. Örgüt, zeki ve çalışkan öğrencileri önce belirlemiş ardından çocuklara, kilise ve sinagoglarda mum yaktırarak, ‘bu topluma girdim, kurallara uyacağıma yemin ederim” diye yemin ettirmiş.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/08/2016 Salı
Güncelleme: 00:34 - 30/08/2016 Salı
Yeni Şafak

FETÖ'nün Türkiye'deki en zeki çocukları nasıl ağlarına düşürdüğü deşifre oldu. Silahlı terör örgütü, Seviye Belirleme Sınavı'nda derece yapan öğrencileri belirliyor ve FETÖ'nün tüm okullarında görevlendirdikleri öğretmenler aracılığıyla aileler ikna ediliyor. İkna edilen ailelerin çocukları Amerika'ya götürülüyor. Öğrencilere, Amerika'ya gitmelerinden itibaren örgüt bilinci aşılanmaya başlanıyor. Fetullah Gülen'i çocukların gözünde “mehdi”leştirmek için de sürekli teröristbaşının övüldüğü videolar izlettiriliyor.



DUYGU SÖMÜRÜSÜYLE HİMMET ALINMIŞ


Sohbetlere gitmeyen çocukları abiler odaya çağırarak ve ağlayarak, 'Baban aradı. Sohbetlere katılmıyorsun ve namaz kılmıyorsun diye üzüldü. Biz oğlumuzu bunun için mi gönderdik' diyerek çocuklar üzerinde psikolojik baskı kurdukları da ifade edildi. ”Topluma verilen değer saati”nin üniversiteye girerken ek bir puan sayıldığı yalanını söyleyen örgüt mensuplarının talimatlarıyla çocukların sokaklarda para topladığı da ortaya çıktı. FETÖ okullarında okuyan öğrencilerin sinagoga ve kiliseye götürüldüğü kaydedildi.



SİNAGOG VE KİLİSEDE DUA


1960'larda eğitim amaçlı kurulan eli kanlı örgütün ağına düşen aile ve çocuklarına ulaşan Yeni Şafak, FETÖ okulunda okuyan öğrencilerin sinagoga ve kiliseye götürüldüğü bilgisine de ulaştı. Sinagog ve kilisede çocuklara yemek yedirildiğini öğrenilen bilgiler arasında. 'Ulusal Onur Toplumu' adı altında çocuklara mum yaktırılarak, 'bu topluma girdim, kurallara uyacağıma yemin ederim” diye yemin ediyorlar. Amerika'da üniversite kaydını yapan öğrenciler bunların hepsinin yalan olduğu ile daha sonra yüzleşiyor.



LİSE 2'DE PENSILVANYA'YA


Lisenin ilk yılında örgüt bilinci aşılanan öğrencilerin 2. sınıfa geçtiklerinde ise bahar tatilinde Pensilvanya'da Poconos'a götürüldüğü kaydedildi. Okul ve yurt kapandığı için bütün çocuklar bu kampa götürülürken, abilerin istediklerini yerine getiren, Gülen'in kitaplarını okuyan ve videolarını izleyen çocuklar ödül olarak Gülen'i ziyarete götürüldü.



  1. Erdoğan'a karşı HDP'ye oy vereceğiz
  2. Cumhurbaşkanlığı seçiminde FETÖ öğretmenlerinin 10 gün derse girmediği de ortaya çıktı. Öğretmenlerin çocukları kafeye götüp Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim afişlerini göstererek, “Bu afişler Türkiye'nin her yerinde var. Parayı nereden buluyor. Devleti soyuyor” diye Erdoğan aleyhinde karalama yaptıkları belirtildi. Ayrıca genel seçimlerinde abiler, “Bizi yok etmek isteyen Erdoğan'a karşı HDP'ye oy vereceğiz. Siz de gelecekte böyle yapın” diye çocukların beyinlerini yıkıyorlar. Çocukları toplumdan uzaklaştırmak için FETÖ okulları şehirden çok uzak yerlere açtığı belirtiliyor. FETÖ'ye ait okulların bir çok yerinde haç işareti bulunuyor. Ayrıca Amerika'da her FETÖ okulunda Fetullah Gülen gelmek zorunda kalırsa veya saklanması gerekirse diye özel oda bulunuyor. Özel odanın içinde lavabo, mutfak, yatak bulunuyor. Kurdukları sistemle çok zeki çocukları asosyalleştirerek kendi sözlerinden çıkmayacak biri haline dönüştüren FETÖ'cüler, kendilerinden olan öğrencilerin ders notlarına 100, kendilerine çekemedikleri öğrencilere ise sıfır veriyorlar. Buna karşı çıkan öğrencilere gelecek dönem notu da sıfır olarak veriliyor.
#FETÖ
#Fetullah Gülen
#Sadakat yemini
8 yıl önce