|

"Kılıçdaroğlu güvenli bölgeye alındı"

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna ilişkin açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'nun güvenli bölgeye alındığını belirten Gök, "Tek tesellimiz şu anda herhangi bir sıkıntılı tablonun olmaması. Ama olayın kendisi başlı başına vahim bir hadisedir" dedi.

Yeni Şafak
14:25 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:23 - 25/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna Artvin'e giderken Ardanuç İlçesi yakınlarındaki Yanıklı mevkinde ateş açıldı. Saldırıyla ilgili açıklama yapan CHP Grup Başkanvekili Levent Gök'ün açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:



Genel Başkanımızın Belediye binası aşma töreni ve vatandaşlarla buluşma programı vardı ama bize gelen bilgiler ormanlık alandan ateş açıldığı. Bize gelen bilgilerde yaralı olmadığı ve Genel Başkan'ın güvenli bölgeye alındı. Sıcak tablo sinyal kesiciler kullanıldığından arkadaşlarımıza ulaşmakta güçlük çekiyoruz. Bu tablo vahim bir tabloyu ortaya koyuyor.



15 Temmuz'dan önce de Türkiye'de her zaman siyasi açıdan mevzuydu. 15 Temmuz'dan sonra Genel Başkanımızın koruma sayısı arttırıldı. Önemli olan, Türkiye'nin güvenliğine kast eden grupların teşhisinin doğru yapılıp ortaya çıkarılması. Biz darbenin karşısında durduk, tüm Cumhuriyet Halk Partisi olarak, çok net bir duruş sergiledik.



Elbette, sadece onlar değil Türkiye'de Cumhuriyet Halk Partisi'ni hedef seçen başka grupların da olduğu biliniyor. Tabii buna cevap vermesi gereken iktidar partisi ve emniyet güçleri.



Tek tesellimiz şu anda herhangi bir sıkıntılı tablonun olmaması. Ama olayın kendisi başlı başına vahim bir hadisedir.



Heyet, kalabalık bir heyet. Orada çok sayıda araç var. Otobüsün içerisinde çok sayıda arkadaşımız var. Tam sayısını bilmiyorum ama yüzlerce aracın geçtiği bir konvoydan bahsediyoruz.









#Levent Gök
#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Artvin
8 yıl önce