|

Koca vahşeti​

Gaziantep’te ayrı yaşadığı eşinin başkasıyla evlendirileceğini duyan Yusuf T. dehşet saçtı. Eşinin bulunduğu evi basan zanlı, eşi dahil 4 kişiyi öldürüp kaçtı. Ardından amcasının evine giden Yusuf T., amcasını, eşini ve 3 çocuğunu öldürdü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 02:20 - 6/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Gaziantep'te bir kişinin, ayrı yaşadığı eşinin de arasında bulunduğu 9 kişiyi öldürdüğü, 2 kişiyi yaraladığı öne sürüldü. Gaziantep'te özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Yusuf T., 4 yıl önce akrabası Tuğba T. ile evlendi. 3 yıl önce Belinay adını verdikleri kızları dünyaya gelen çift, bir yıl önce İstanbul'a taşındı. Garsonluk yapmaya başlayan Yusuf T. ile eşi Tuğba arasında geçimsizlik başladı. Tuğba T. kızı Belinay'ı da alarak 5 ay önce Gaziantep'te teyzesi Şenel Çakmak'ın evinde yaşamaya başladı.



BARIŞMAK İÇİN ARIYORDU


Yusuf T., iddiaya göre ayrılmaları halinde Tuğba T. ve destek verenleri öldüreceği tehdidinde bulundu. Tuğba T. koruma talebi için başvurmayı planlıyordu. Tüm çabalarına rağmen eşini ve yakınlarını ikna edemeyen Yusuf T., İstanbul'dan Gaziantep'e geldi. Telefonla ulaştığı eşi Tuğba T.'ye görüşme isteğini iletti ancak olumsuz yanıt aldı. Bunun üzerine eşinin evinde kaldığı teyzesi Şenel Çakmak'ı (39)aradı. Çakmak'ın olumlu yanıt vermesi üzerine Yusuf T. önceki gece yarısı eve gitti.



SADECE KIZINA ATEŞ AÇMADI


Şenel Çakmak, 16 yaşındaki oğlu Ahmet Can, 22 yaşındaki amcasının oğlu Turan T. ile kimlikleri henüz öğrenilemeyen 2 yakını ile kızı Belinay'ın da bulunduğu evde Yusuf T., eşi Tuğba'ya barışma talebini iletti. Olumsuz yanıt alınca da pompalı tüfekle kızı Belinay hariç herkese ateş etmeye başladı. Tuğba T., Turan T., Şenel Çakmak ve Ahmet Can Çakmak öldü, ismi öğrenilemeyen 2 kişi yaralandı. Yusuf T., cinayetlerin ardından olay yerinden kaçtı. Bu arada Yusuf T.'nin eşinin amcasının oğluyla evlendirilmek istendiği de iddia edildi.







ARANIRKEN 5 KİŞİYİ DAHA ÖLDÜRDÜ


Polis, Yusuf T.'yi her yerde ararken, sabah saatlerinde Sam Mahallesi'nde yaşayan Yusuf T.'nin kuzeni Türkan T.'nin çalıştığı halı atölyesine gitmemesi üzerine durum yakınlarına iletildi. Çilingir yardımıyla içeri giren güvenlik güçleri evde Yusuf T.'nin amcası 45 yaşındaki Mustafa, yengesi 44 yaşındaki eşi Gülay ile kuzenleri 20 yaşındaki Türkan, 16 yaşındaki Furkan ve 14 yaşındaki Gül T.'nin cesetleriyle karşılaştı. Yapılan incelemede 5 kişilik ailenin tabanca ile açılan ateş ile uyurlarken öldürüldüğü belirlendi.







Telefonla tehdit


Polis, 9 kişinin yaşamını yitirdiği cinayetlerin Yusuf T. tarafından işlendiği ihtimali üzerinde dururken, bu sırada T. ailesinin fertleri güvenlik güçlerini arayarak tehdit edildiklerini iletti. Yusuf T.'nin aile fertlerini arayıp, “Oluk oluk kan akacak, kökünüzü kazıyacağım” dediği iddia edildi. Ayrıca katil zanlısı Yusuf T.'nin babasını da arayarak küfür ettiği ileri sürüldü.



Çok tehlikeli anonsuyla aranıyor


Polis, 9 kişiyi öldürdüğü iddia edilen Yusuf T.'yi her yerde arıyor. Yusuf T.'nin tehdit ettiğinin ortaya çıkması üzerine polis ailenin fertlerinin yaşadığı mahallelerde önlem aldı. Şu ana kadar izine ulaşılamayan cinayet zanlısının bulunması için güvenlik güçleri de alarm durumuna geçti. Polis telsizlerinden sık sık Yusuf T.'nin silahlı ve çok tehlikeli olduğu belirtilerek uyarı anonsları yapılıyor. Halen izine ulaşılamayan Yusuf T.'nin ulaşması halinde başka akrabalarını da öldürmesinden endişe ediliyor. Yusuf T.'nin köyünde akrabalarının bulunduğu Karayavaş (Uğurtepe) kırsal mahallesinde yoğun güvenlik tedbirleri alındı. Jandarma, olay yerlerine ortalama 35 kilometre uzaklıktaki Karayavaş kırsal mahallesini ablukaya aldı. Köy giriş ve çıkışlarına zırhlı araçlar ve askeri birlikler yerleştirilirken, Yusuf T.'nin babası Halil T. ile öldürülen Turan T.'nin babası Ali T.'nin evlerinin önünde de askeri araç ve birlikler koşullandırıldı.





#Şenel Çakmak
#aile vahşeti
#Ahmet Can
8 yıl önce