|

Komşular camdaki sineklerden şüphelendi korkunç gerçek ortaya çıktı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde Alman uyruklu bir kişi evinde ölü bulundu. 62 yaşında yalnız yaşayan adamın öldüğü, kendisini bir süredir göremeyen ve evinin penceresinde biriken sineklerden şüphe duyan komşularının durumu polise bildirmesiyle ortaya çıktı.

Yeni Şafak
10:10 - 21/09/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:23 - 21/09/2017 Perşembe
İtfaiyenin yardımıyla ikinci kattaki dairenin yarı açık penceresinden içeri bakan polis ekipleri, Ruhland'ın cansız bedenini gördü.
İtfaiyenin yardımıyla ikinci kattaki dairenin yarı açık penceresinden içeri bakan polis ekipleri, Ruhland'ın cansız bedenini gördü.

Antalya'da yaşayan Alman uyruklu bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland adlı bir kişi evinde ölü bulundu. Ruhland'ın balkonunda bulunan 3 adet güvenlik kamerası dikkat çekti. Ruhland'ın evine daha önce hırsız girdiği için güvenlik amacıyla 6 ay kadar önce kamera taktırdığı öğrenildi.

Penceredeki sineklerden şüphelenen komşuları polise bildirdi
  • Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak'taki bir apartman dairesinde yalnız yaşayan 62 yaşındaki Ruhland'ı bir süredir görmeyen ve evinin penceresinde biriken sineklerden şüphe duyan komşuları durumu polise bildirdi.

İtfaiyenin yardımıyla ikinci kattaki dairenin yarı açık penceresinden içeri bakan polis memuru, Ruhland'ın kanepe üzerindeki cansız bedenini gördü.

Çilingir yardımıyla evin kapısını açarak içeri giren polis ekipleri dairede inceleme yaptı.

Komşuları, yaklaşık 8 yıldır Antalya'da yerleşik yaşayan bilgisayar mühendisi Ruhland'ın kalp hastası olduğunu ve kalp ilaçları kullandığını söyledi.

Ruhland'ın cesedi polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

"Antalya aşığıydı"
  • Ruhland'ın yaklaşık 10 yıldır Türkiye'de bulunduğu ve bir yıldır da Gençlik Mahallesi'ndeki evinde yaşadığı öğrenildi. Çevresindekilere Antalya aşığı olduğunu söyleyen Ruhland'ın, sevilen bir kişilik olduğu kaydedildi.
"Camındaki sinekler şüphelendirdi"

Her gün Ruhland'ın marketinden alışveriş yatığını söyleyen Celal Yıldırım, "Antalya aşığı olduğunu söylerdi. 8 yıldır Antalya'da yaşıyordu. Bir yıldır da bu binadaydı. Çok iyi bir insandı. 3 gün önce sabah alışveriş yaptı, bir daha kendisini görmedim. Sabah bina içinden kötü kokular vardı. Birde komşumuz Ruhland'ın pencerelerinde sinek var deyince şüphelendik ve polise haber verdik" dedi.

#Antalya
#Muratpaşa
7 yıl önce