|

Köprüden uçtu

Ankara’da aşırı hız nedeniyle kontrolden çıkan hafif ticari araç, köprülü inşaat kavşağından 20 metrelik çukura uçtu. Araçta bulunan biri kadın 3 kişi, olay yerinde feci şekilde can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 9/02/2016 Salı
Güncelleme: 20:40 - 8/02/2016 Pazartesi
Yeni Şafak

Aşırı hız ve dikkatsizlik yine ölüm getirdi. Ankara'da köprü inşaatı çukuruna uçan araçtaki 3 kişi canından oldu. Üzücü kaza, Ankara'nın Gölbaşı ilçesi yakınlarında önceki gece meydana geldi. Gölbaşı istikametine gitmekte olan Burak Okuşoğlu (22) yönetimindeki 06 BU 1886 plakalı hafif ticari araç, aşırı hız nedeniyle Karaoğlan Mahallesi köprülü inşaat kavşağında kontrolden çıktı. Önce uyarı levhalarına çarpan araç, daha sonra yaklaşık 20 metre derinliğindeki köprü inşaatının çukuruna düştü.



İŞÇİLER HABER VERDİ


Sabah vakti işe gelen köprüde çalışmak için gelen işçiler, kazayı görünce durumu jandarmaya bildirdri. İhbarın ardından olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, sürücü Burak Okuşoğlu ve İdris Küçük (19) ile kimliği henüz belirlenemeyen bir kadının olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Otomobilin sahibinin ise Kırklareli nüfusuna kayıtlı Saadet Okuşoğlu olduğu tespit edildi. Ticari araç vinç yardımıyla kaldırılırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


#aşırı hız
#kaza
#trafik kazası
#Burak Okuşoğlu
8 yıl önce