|

Kudüs için yola çıktılar

HÜDA PAR Gençlik Kollarının, İsrail zulmünü tel'in için başlattığı “Kudüs için yola çık” faaliyetinin sonuncusu İstanbul'da yapıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 02:33 - 21/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Eylemlerin finalinde HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Aksu, Edirnekapı Mihrimah Camii'nden İsrail konsolosluğuna kadar pedal çevirdi.
Eylemlerin finalinde HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Aksu, Edirnekapı Mihrimah Camii'nden İsrail konsolosluğuna kadar pedal çevirdi.

HÜDA PAR Gençlik Kolları'nın 3 hafta önce birçok ilde başlattığı “Kudüs için yola çık” faaliyetlerinin sonuncusu İstanbul'da yapıldı. Edirnekapı Mihrimah Cami önünde toplanan partililer, araçlarıyla İsrail konsolosluğunun önüne giderken, HÜDA PAR İstanbul İl Başkanı Erdal Elibüyük ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Aksu, farkındalık oluşturmak adına güzergahı pedal çevirerek tamamladı.

İSRAİL'İ TEL'İN EDİYORUZ

Gençlik kollarının açıklamasında, “Bizler hiçbir zaman zulümlere karşı sessiz kalmayacağız. Kudüs ve Filistin’in asıl sahibi olan Müslüman kardeşlerimizin haklı mücadelesine destek olacağız. Bu minvalde Gençlik Kolları olarak, Kudüs için farkındalık oluşturmak adına, bisikletlerimizle siyonist İsrail’i tel’in ettiğimizi, Kudüs’e destek verdiğimizi bildirmekteyiz” ifadeleri kullanıldı.

SESSİZ KALMAYACAĞIZ

14 Temmuz’dan bu yana İsrail’in Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa’yı ibadete kapatacak kadar ileriye gittiğinin belirtildiği açıklamada, “Hiçbir sınır tanımayan Siyonist çete, Mescid-i Aksamızı muhasaraya alıp Müslümanların mescide girmesine mani olmaktadır. Biz hiçbir zaman bu zulme karşı sessiz kalmayacağız” ifadelerine yer verildi. 

#Mescid-i Aksa
#HÜDA PAR
#Filistin
#İsrail
#Kudüs
7 yıl önce