|

Küfürbazlar CHP Buca’dan

CHP Grup toplantısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, AK Parti'ye ve AK Partililere küfür eden grubun CHP Buca Teşkilatı'ndan olduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:41 - 29/05/2016 Pazar
Yeni Şafak

Küfürbaz CHP'lilerin Buca teşkilatından geldiği ortaya çıktı. CHP Grup toplantısında küfür edenler teker teker tespit edilerek Ankara Emniyeti'ne bildirildi. Olayla ilgili Ankara Başsavcılığı da soruşturma başlatmıştı.



YENİ ŞAFAK DUYURMUŞTU

Yeni Şafak Gazetesi, küfürbazların, bizzat CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun misafirleri olarak Meclis'e girdiğini kamuoyuna duyurmuştu.





Kılıçdaroğlu'nun ismi ile giren küfürbazların CHP Buca Teşkilatı'ndan olduğu öğrenildi. Grubun içinde üniversite öğrencisi başta olmak üzere, Buca Belediyesi bünyesinde çalışan yardımcı personel, güvenlikçi ve taşeron işçilerin oldukları tespit edildi. Bu isimlerin Ankara Başsavcılığı'nın talebi ile Ankara Emniyeti'ne gönderildiği kaydedildi.



GEREKEN YAPILACAK

Grup toplantısında küfürlü tezahüratların ardından Meclis Başkanı İsmail Kahraman, konuyu incelediğini ve gerekenin yapılacağını söylemişti. AK Parti de hem parti olarak hem de grup yönetimi olarak suç duyurusunda bulunmuştu. Geçtiğimiz Salı günü CHP Grup Toplantısı'nda, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuşması sırasında CHP'liler Cumhurbaşkanı'na ve AK Parti'ye oy verenlere hareket etmişti.


#CHP Buca
#​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
8 yıl önce