|

Lisede cinnet

Rize’de ders esnasında cinnet geçiren liseli B.K., 16 yaşındaki arkadaşı Emir Taş’ı boynundan bıçakladıktan sonra kendisini de yaraladı. Taş hastanede can verirken, B.K. ise yoğun bakımda.

Yeni Şafak
04:00 - 21/03/2017 Salı
Güncelleme: 20:08 - 24/03/2017 Cuma
Yeni Şafak
Emir Taş kurtarılamadı
Emir Taş kurtarılamadı

Rize'nin Pazar ilçesi akıl almaz bir cinnete sahne oldu. Ders sırasında sınıf arkadaşını bıçaklayarak öldüren öğrenci, kendi hayatını son vermek istedi. Tüyleri diken diken eden olay, dün ilçedeki bir lisede yaşandı. 16 yaşındaki B.K., tarih dersi sırasında belinden çıkardığı ekmek bıçağı ile ön sırada oturan arkadaşı Emir Taş'ı (16) boynundan yaraladı. Kanlar içinde kalan Emir Taş, ayağa kalkarak sınıfın kapısına kadar yürüdükten sonra yere yığıldı.



BOĞAZINA SAPLADI


Suç aleti bıçağı elinden atan B.K. da hızla sınıfı terk etti. Saldırgan öğrenci, bir alt katta cebinden çıkardığı bir başka bıçağı bu defa kendi boğazına sapladı. Yaralı öğrencilere ilk müdahaleyi öğretmenleri yaptı. Öğrenciler, olay yerine gelen ambulanslarla Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emir Taş, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.



OKUL TATİL EDİLDİ


Ağır yaralı B.K. ise Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Olay nedeniyle öğrenciler büyük şok yaşarken, okulda eğitime ara verildi. Bu arada B.K.'nın, önceki akşam arkadaşları ile sosyal medya üzerinden yaptığı yazışmalarda, 'Yarın okulda sınavlar iptal olacak' ifadesini kullandığı öğrenildi. Arkadaşlarının ısrarlı sorularına cevap vermekten kaçınan B.K.'nın okula çifte bıçakla geldiği belirlendi.


#Rize
#Recep Tayyip Erdoğan Hastanesi
7 yıl önce