|

Lüks villada çifte infaz

Antalya'da 3 yıl önce yaptırdıkları lüks villada yaşayan Hollandalı Klaarmond çifti kafalarına çekiçle vurularak öldürüldü.

Antalya
00:00 - 5/10/2007 Cuma
Güncelleme: 02:00 - 5/10/2007 Cuma
Yeni Şafak
Lüks villada çifte infaz
Lüks villada çifte infaz

Antalya'nın Yeşilbayır beldesinde 3 yıl önce yaptırdıkları 350 bin euro değerindeki 2 katlı villada yaşayan ve önceki gün burada ölü bulunan Hollandalı çiftin, kafalarına çekiçle vurularak öldürüldüğü belirlendi. Bahçede Endonezya kavunu yetiştiren ve bahçivanlıkla uğraşan çiftin bir haftadır dışarı çıkmamasından şüphelenen komşuları, oturma odasında Johanna Adriana'nın (72), otomobil garajında da eşi Robert Klaarmond'un (71) cesetleriyle karşılaştı. Otopside, çiftin, yaklaşık 6 gün önce öldürüldüğü, cesetlerinin çürüme, şişme ve kokmaya maruz kaldığı tespit edildi.

Çiftin Hollanda'daki yakınlarına ulaşılana kadar cenazelerinin, Adli Tıp Kurumu morgunda bekletileceği bildirildi. Bu arada, çiftlerden her birinin ikinci evliliği olduğu, Robert Klaarmond'un ülkesinde ilk evliliğinden olan çocuğunun bulunduğu belirtildi. Yaşlı çiftin, yıllar önce tatile geldikleri Antalya'nın doğal güzelliklerine hayran kaldıkları ve ülkelerindeki çiftliklerini satarak 1996 yılında Yeşirbayır'daki arsayı alarak burada kaldıkları belirlendi.

Villanın salonunda ölü bulunan yaşlı çiftin cinayet zanlısı veya zanlılarıyla boğuştuğu, evdeki eşyaların dağıldığı tespit edildi. Evde çifte ait bir kasa bulunduğu, kasanın kilidinin açık olduğu ve içinde sadece evrak olduğu öğrenildi. Villanın kapı ve pencerelerinin kilitli olduğu ve zorlanmadığı belirlenirken, çiftin, öldürülmeden önce katil veya katilleriyle çay içtikleri iddia edildi



Yüklü miktarda para çalınmış

Oturma izni alıp 3 yıldır Antalya'da yaşayan yaşlı çiftin villalarına teras kat eklettikleri ve bir süredir evde tadilat yaptıkları bildirildi. Çiftin villasında birkaç ay önce hırsızlık olayı yaşandığı ve çiftin yüklü miktarda parasının çalındığı öğrenildi.





17 yıl önce