|

Meclis takımı da tamam

AK Parti'de Meclis kurmayları da belirlendi. AK Parti grup başkanvekilliklerine, Bülent Turan, Naci Bostancı, İlknur İnceöz, Mustafa Elitaş ve Mehmet Muş seçildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/05/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:58 - 27/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Parti yönetimi ve kabinenin ardından Başbakan Binali Yıldırım bir hafta içinde Meclis kurmaylarını da belirledi. İlknur İnceöz, Bülent Turan, Naci Bostancı grup başkanvekilliğini korurken Nurettin Canikli'nin Başbakan Yardımcısı olması ile boşalan grup başkanvekilliğine Meclis deneyimi olan eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Coşkun Çakır'ın yerine de Mehmet Muş seçildi. Binali Yıldırım başkanlığında dün TBMM'de toplanan Ak Parti Grubu'nda son değişikliklerle boşalan grup başkanvekilliklerine seçim yapıldı. İlknur İnceöz, Bülent Turan, Naci Bostancı grup başkan vekilliğini korurken Nurettin Canikli'nin Başbakan Yardımcısı olması ile boşalan grup başkanvekilliğine Meclis deneyimi olan eski Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş, Coşkun Çakır'ın yerine de Mehmet Muş seçildi.



Faruk Özlü'nün Sanayi Bakanı, Erol Kaya'nın da Genel Başkan Yardımcısı olması nedeniyle boşalan Milli Savunma ve Çevre Komisyonlarına önümüzdeki günlerde seçim yapılacak.


#AK Parti
#Bülent Turan
#Naci Bostancı
#İlknur İnceöz
#Mustafa Elitaş
8 yıl önce