|

Mehdi Eker Tahir Elçi olaynın nasıl olduğunu anlattı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Diyarbakırlı Mehdi Eker, Baro Başkanı Tahir Elçi’nin öldürülmesiyle ilgili "Milletimizim başı sağolsun merhum ve polis şehidimiz ailesine Allah'tan rahmet diliyorum" dedi. Eker, PKK'nın Diyarbakır'ı yaşanmaz bir yere dönüştürmek için çabaladığını söyledi.

Yeni Şafak
15:02 - 28/11/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:16 - 28/11/2015 Cumartesi
Yeni Şafak

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Diyarbakırlı Mehdi Eker, Baro Başkanı Tahir Elçi'nin öldürülmesinde PKK'yı işaret etti. "Milletimizim başı sağolsun merhum ve polis şehidimiz ailesine Allah'tan rahmet diliyorum" diyen Eker, tvnet. canlı yayınında olayı şöyle değerlendirdi:



Bu son derece üzücü birkaç dakika öncesinde polis tarafından durdurulan araçtan polise ateş açılıyor. Arabadan inenler ve polisimiz katledenler o istikamete doğru gidiyor. Dört ayaklı minarenin olduğu yerde çatışma devam ediyor ve baro başkanımız hayatını kaybetti. Enformasyon kirlilik var bunlara vatandaşlarımız itibar etmemeli. Olayın bütün yönleri açıklanacak. Bu olay menfur bir olaydır ve kınıyoruz. PKK aylarıdır Diyarbakır'ı yaşanmaz bir yere dönüştürmek için çabaladı. Güvenlik güçlerimiz de mücadelesini devam ettirdi. PKK'nın hedefi sivillerin ölmesine neden olarak daha vahim bir noktaya taşımak. Bugün olan olayda diğer saldırıların bir devamı. Milletimizim başı sağolsun merhum ve polis şehidimiz ailesine Allah'tan rahmet diliyorum.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahir Elçi açıklaması İşte Tahir Elçi'nin son görüntüleri Tahir Elçi silahlı saldırıda öldürüldü



#Mehdi Eker
#Tahir Elçi
#Diyarbakır
8 yıl önce