|

Mehmet Baransu gözaltına alındı

Hakkında daha önce ifade vermemekten dolayı yakalama kararı bulunan Taraf muhabiri Mehmet Baransu polis tarafından gözaltına alındı. Sabah muhabiri Nazif Karaman, Mehmet Baransu hakkında yakalama kararı olduğu ve Çağlayan Adliyesine gelmesi halinde gözaltına alınması için tedbir alındığını söyledi.

YENİSAFAK.COM.TR
00:00 - 8/08/2014 الجمعة
Güncelleme: 01:16 - 9/08/2014 السبت
Yeni Şafak
Mehmet Baransu gözaltına alındı
Mehmet Baransu gözaltına alındı

Baransu, adliyedeki polisleri görünce bir anda kaçmaya başladı. Kovalamaca sonrası yakalanan Baransu, "terörle mücadele edenleri hedef göstermek", "basın yoluyla hakaret" ve "hakaret" olmak üzere 3 ayrı suçtan gözaltına alındı. Adliye'nin nezarethanesine konulan Baransu, bugün savcıya ifade verecek.

Baransu gözaltına alındığını kendi twitter hesabından duyurdu. Polis tarafından Çağlayan Adliyesi'ne götürüldüğünü şu ifadelerle duyurdu: "Gözaltına alındım. Darp edildim polisce. Çağlayanda'yım."

"Baransu için tedbir alınmıştı"

Sabah Gazetesi istihbarat servisi muhabiri Nazif Karaman Baransu'nun gözaltına alınmasıyla ilgili çarpıcı bir bilgi verdi. Baransu'nun görüldüğü yerde yakalanması için işlem başlatıldığını ifade eden Karaman, "Adliye önünde yakalandı" dedi.

Karaman twitter hesabından şu bilgileri paylaştı: "Mehmet Baransu hakkında yakalama kararı vardı. Adliye çevresinde gelirse gözaltına alınması için tedbir alınmıştı. Geldi ve alındı."

٪d سنوات قبل