|

Melike’den haber yok

Aydın’da 3 ay önce ortadan kaybolan Suriyeli Safa Halaf ile aynı fabrikada çalışan 17 yaşındaki Melike Gülüş’ten de 4 günden bu yana haber alınamıyor

Yeni Şafak
04:00 - 29/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 21:55 - 28/06/2015 Pazar
Diğer

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 4 gün önce ortadan kaybolan 17 yaşındaki Melike Gülüş'ün hayatından endişe ediliyor. 3 ay önce kaybolan 19 yaşındaki Suriyeli Safa Hafa ile aynı gelinlik fabrikasında çalışan Melike, 25 Haziran tarihinde işe gitmek için evden ayrıldı. Ancak, bir daha kendisinden haber alınamadı. Polis ve savcılığa giderek kayıp başvurusunda bulunan ailesi, kızlarının bulunmasını istedi. Evladının hayatından endişe ettiğini söyleyen Hamide Gülüş, “Ramazan ayı olması nedeniyle sabah erken işe giden kızım saat 04.00'teki servisini kaçırdı. Ben de karanlık olduğu için 'motosikletle baban bıraksın' dedim. Ancak 'ben giderim' diyerek sabah 07.00'de evden ayrıldı. Fabrikanın dikiş atölyesinde çalıştığından, fazla rahatsız etmemek için iş çıkışı aradım. Telefonu meşgule aldı. Önce işi vardır diye şüphelenmedim. Ancak ne kadar aradıysak hep meşgule alındı telefon. Daha sonra da kapandı” diye konuştu.


EVİNE DÖN KIZIM

Kızını görenlerin ya da nerede olduğunu bilenlerin polise başvurmasını isteyen gözüyaşlı anne, “Kızım seni çok seviyoruz. Ablan üzüntüsünden hasta oldu, çok kötü durumda. Ne olur evine dön” dedi. Bu arada, genç kızın, kaybolduğu gün sosyal paylaşım sitesindeki profilinde 'ilişkisi başladı' paylaşımı yapması dikkat çekti.



ARKADAŞI DA HALA KAYIP

17 yaşındaki Melike Gülüş'le aynı gelinlik fabrikasında çalışan Suriyeli 19 yaşındaki Safa Halaf da 12 Mart 2015 tarihinde “İşe gidiyorum” diyerek evinden ayrıldıktan sonra sırra kadem basmıştı. Suriyeli kız, tüm aramalara rağmen bulunamamıştı.




#Aydın
#Nazilli
#Melike Gülüş
9 yıl önce