|

Meteorolojiden 5 ile yoğun kar yağışı uyarısı

Meteorolojiden yapılan son açıklamaya göre, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de bu geceden itibaren yoğun kar yağışı beklendiği belirtildi.

Yeni Şafak
13:22 - 15/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 13:42 - 15/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Meteoroloji bazı illere yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.
Meteoroloji bazı illere yoğun kar yağışı uyarısında bulundu.

Doğu Karadeniz'de yoğun kar yağışı bekleniyor.



Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Karadeniz bölgesinde devam eden kar yağışlarının bu geceden itibaren etkisini artırarak Ordu, Giresun, Trabzon, Rize ve Artvin'de kıyılarda kuvvetli iç ve yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı (20 cm üzeri) şeklinde beklendiğini duyurdu.


Açıklamada, ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, eğimin dik olduğu yamaçlarda çığ riski gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği bildirildi.





Akdeniz ve Güney Ege'de fırtına bekleniyor


Öte yandan yapılan açıklamada, Akdeniz'de rüzgarın, bugün akşam saatlerinden sonra kuzey ve kuzeydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına, batısında 7 ila 9 (75-90 km/sa) kuvvetinde kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin edildiği belirtildi. Fırtınanın, yarın akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.



Güney Ege'de de rüzgarın, bugün akşam saatlerinden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerden etkisini artırarak 6 ila 8 (50-75 km/sa) kuvvetinde fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Fırtınanın, yarın öğle saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi bekleniyor.




#Ordu
#Giresun
#Trabzon
7 yıl önce