|

Murat Ülker'den Albayrak'a ziyaret

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Albayrak Medya Grubu’nu ziyaret etti. Albayrak Grubu binasının girişindeki hat sergisini inceleyen Ülker, Tvnet stüdyolarını da gezdi. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Ülker’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/02/2017 Salı
Güncelleme: 02:32 - 28/02/2017 Salı
Yeni Şafak
Ülker’den Albayrak Grubu'na ziyaret
Ülker’den Albayrak Grubu'na ziyaret

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Albayrak Medya Grubu ailesini ziyaret etti. Ziyarette, Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yönetim Kurulu üyeleri Nuri Albayrak, Mustafa Albayrak, Kazım Albayrak, Muzaffer Albayrak ile Albayrak Holding CEO'su Doç. Dr. Ömer Bolat, Yeni Şafak ve Tvnet Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, Pirimedya Genel Müdürü Ömer Karaca, Reklam Piri Genel Müdürü Abdullah Hanönü, Yıldız Holding Global Hukuk Başkanı İbrahim Taşkın da hazır bulundu. Sıcak bir ortamda geçen ziyaret sırasında Albayrak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak, Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker'e plaket takdim etti.





HAT SERGİSİNİ GEZDİ


Murat Ülker ve Albayrak Medya Grubu ailesi ile birlikte Yeni Şafak gazetesi, Tv Net stüdyoları ile İnternet Servisi ile Hat Sergisi'ni ziyaret etti. Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rahmetli Sabri Ülker'den bu yana 37 yıldır servis taşımacığı yaptıklarını ifade ederek Murat Ülker'e teşekkür etti. Davetliler Albayrak Grubu binası önünde toplu fotoğraf çektirdiler.


#Yıldız Holding
#Murat Ülker
#Albayrak Medya Grubu
7 yıl önce