|

Müslümanlar birbiriyle savaşsın istiyorlar

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 72 milletin, Türkiye'nin güçsüz olması için uğraş verdiğini ve teröre destek olduğunu söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/04/2016 Pazar
Güncelleme: 00:10 - 17/04/2016 Pazar
Yeni Şafak

Çeşitli temaslar için geldiği Ordu'da konuşan Kurtulmuş, “Ama arkasında kimler olursa olsun, bu mücadeleyi aziz milletimiz kazanacaktır” dedi. Halkları açlıktan kırılan ülkelerde bile teröristlerin, ellerinde yüzbinlerce dolarlık silahlarla dolaştığına dikkat çeken Kurtulmuş, “Bunlara bu silahları kim veriyor? Bu istihbarat ve lojistik destekleri kim veriyor? Dünya maalesef terör çeteleri cenneti haline getirildi” ifadelerini kullandı. Kurtulmuş, şunları söyledi:



“Terörün zalimleri İslam dünyasının içinden çıkıyor. 'Allah' diyerek boğaz kesiyor. 'Allah' diyerek kurşun atıyor. Ölen de 'Allah' diyerek ölüyor. Bir milyar 700 milyon Müslüman bu durumu hak etmiyor. Bu iş Müslümanların kendi meselesi değildir. Müslümanların üzerine yüklenmiş olan meseledir. İslam coğrafyasını lime lime yapmak isteyenler, iki ana eksende Müslüman coğrafyasını birbirine vuruşturmak istiyor. Bir tarafta mezhep fitnesi, bir tarafta etnik fitnelerle bu coğrafyayı birbirlerine vurdurmak, birbirine kırdırmak istiyorlar.”


#Numan Kurtulmuş
#Ordu
8 yıl önce