|

Mutluluktan gözyaşı döktüm

ABD'de başarılı bir tedavi süreci geçiren sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, Türkiye'ye döndü. Koçyiğit, "Sevinçten, mutluluktan gözyaşları döktüm. Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum. Türk halkına büyük borcum var" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 01:36 - 17/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Hülya Koçyiğit
Hülya Koçyiğit

ABD'nin New York kentinde geçen ay akciğerinden ameliyat edilen ve ardından başarılı bir tedavi süreci geçiren sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit, Türkiye'ye döndü. New York'tan gelen Türk Hava Yolları (THY) uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'na inen Koçyiğit'i asistanı Sema Telli çiçekle karşıladı.

Hülya Koçyiğit, havalimanında yaptığı açıklamada, "Ülkeme döndüğümü için mutluyum. Mübarek Ramazan gününde Türk halkı benim için dua etti. Bana dua eden sevgisini yollayan herkese başta Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, Bakanlarımız olmak üzere sevgili arkadaşlarım dostlarıma bütün Türk halkına büyük borcum var. Ömür boyu iyilikler yapsam ödeyemem. Bu borcu ödeyemem. İnsan sevinçten ağlar mı? Sevinçten, mutluluktan gözyaşları döktüm. Bu kadar çok sevildiğimi bilmiyordum ama insanların bu kadar yürekten içten dilekleriyle karşılaştım ki etkilenmemek mümkün değil" dedi.


Kemoterapi ya da radyoterapi görme ihtiyacının da olmadığını söyleyen Koçyiğit, şunları kaydetti: "Doktorun açıklaması bu şekilde ancak takip edilmesi gereken bir durum olduğu söylendi. Halihazırda nefes alma konusunda sıkıntım var, çok sık kısık nefes alıyorum. Bunun da 2-3 ay süreç içerisinde düzelebileceğini söyledi. Bazı egzersizler yapmam gerekiyor. Bol bol yürüyüş yapmam gerekiyor ki normal hayata adapte olabileyim. 6 ay sonra bir tomografi daha çekilip ne durumda olduğum görülecek. Başka bir tedavi gerekmiyor. Ağrıya dayanabiliyorum nefes beni biraz zorluyor."

#ABD
#Hülya Koçyiğit
7 yıl önce