|

Naz için çare belki de sensin

Acilen kemik iliği nakli olması gereken Akdeniz Anemisi hastası 8 yaşındaki Naz Yakak için anlamlı bir kampanya başlatıldı

Yeni Şafak
04:00 - 7/02/2015 Cumartesi
Güncelleme: 15:00 - 3/01/2016 Pazar
Diğer

Akdeniz Anemisi hastası 8 yaşındaki Naz Yakak, kemik iliği nakli olabilmek için yardım eli uzatılmasını istiyor. Balıkesir'in Erdek ilçesine bağlı Narlı köyünde yaşayan Yakak ailesinin tek çocuğu olan ilkokul 3. sınıf öğrencisi Naz, yakalandığı Akdeniz Anemisi hastalığıyla mücadele ediyor. Acilen kemik iliği nakli olması gereken yüzde 70 engelli Naz için harekete geçen AK Parti Bandırma Gençlik Kolları, Kızılay ile “Naz için çare sensin. Naz için kan ver"adı altında ortak bir kampanya başlattı. Naz'a uygun ilik bulunabilmesi için herkes kan vermeye davet edildi.


DESTEK BEKLİYORLAR

Naz'ı evinde ziyaret eden AK Parti Bandırma Gençlik Kolları Başkanı Burak Kaçar, “Bu tür hastalıklar hepimizin başına gelebilir. Bizler, Naz'ın tekrar sağlıkla gülümseyebilmesi için herkesi desteğe çağırıyoruz. Allah'ın izni ile hep beraber Naz kardeşimizi sağlığına kavuşturacağız" dedi. Nazlı'nın annesi Hisni Yakak, herkesi kızı için kan bağışına davet etti.



#Akdeniz Anemisi
#Naz Yakak
#Erdek
9 yıl önce