|

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dehşet

İstanbul'da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, tartıştığı hasta yakını tarafından önce bıçaklandı ardından silahla vuruldu. Çalıştığı hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen görevlinin hayati tehlikesinin olduğu belirtildi.

Yeni Şafak
11:08 - 9/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 11:18 - 9/10/2017 Pazartesi
AA
Okmeydanı'nda hasta karşılama görevlisi hasta yakını tarafından vuruldu.
Okmeydanı'nda hasta karşılama görevlisi hasta yakını tarafından vuruldu.

İstanbul'da Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bir hasta karşılama ve yönlendirme görevlisi, tartıştığı hasta yakınının bıçaklı ve silahlı saldırısına uğradı.

Alınan bilgiye göre, dün gece 23.00 sularında, Şişli ilçesi Kaptan Paşa Mahallesi'ndeki hastanenin acil servisinde görevli Erdi Yiğit (27) ile bir hasta yakını arasında henüz belirlenemeyen sebeple tartışma yaşandı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine hasta yakını Yiğit'i bıçakladı. Şüpheli, aldığı bıçak darbeleriyle kaçmaya çalışan Yiğit'e tabancayla ateş açtı.

Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakla ve silahla yaralanan Yiğit, aynı hastanede tedavi altına alındı. İlk müdahalenin ardından Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Yiğit'in hayati tehlikesinin olduğu öğrenildi.

Taksici de yaralandı

Olayda, hastane önündeki taksici Tuğran Kaleli'nin (51) de bir kurşunun vücudunu sıyırması sonucu hafif yaralandığı bildirildi.

Olaydan sonra kaçmaya çalışan şüpheli, polis ekiplerince yakalanarak emniyete götürüldü.

Öte yandan, olay nedeniyle hastanenin acil polikliniğinin bir süre hizmete kapatıldığı, hastaların başka hastanelere yönlendirildiği öğrenildi.

2 şüpheli gözaltına alındı

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki hasta karşılama, yönlendirme görevlisinin bıçaklanması ve silahla yaralanması olayına karıştıkları öne sürülen 2 kardeş gözaltına alındı.

Şişli Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dün Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Erdi Yiğit'i (27) bıçakladıktan sonra tabancayla yaralayan ve olay yerinden kaçan 2 şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Polis ekiplerinin operasyonunda, olaya karıştıkları belirlenen Y.C. ile kardeşi M.C. yakalandı.

Şüphelilerden M.C'nin, hırsızlıktan 8, uyuşturucu madde kullanmaktan 2 ve gasptan 2 olmak üzere 12 ayrı kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu tespit edildi.

Gözaltında tutulan Y.C. ve M.C. işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde dün 23.00 sıralarında, acil serviste çalışan hasta karşılama, yönlendirme görevlisi Erdi Yiğit (27) ile hasta yakınları arasında henüz belirlenemeyen sebeple kavga çıkmış, Yiğit'i önce bıçaklayan ve ardından da tabancayla yaralayan şüpheliler kaçmıştı.

#Erdi Yiğit
#Okmeydanı
7 yıl önce