|

Ölüyorum baba

Afyonkarahisar’da bir düğünde magandaların açtığı ateş sonucu 13 yaşındaki Yusuf Baylan öldü, 3 kişi de yaralandı. Babasının kucağında can veren Yusuf’un son sözü “Ölüyorum baba” oldu.

Yeni Şafak
07:00 - 4/08/2015 Salı
Güncelleme: 01:04 - 4/08/2015 Salı
Yeni Şafak

Afyonkarahisar'da maganda kurşunu bir çocuğun ölümüne neden oldu. Üzücü olay, geçtiğimiz cumartesi günü Nuribey beldesindeki bir okul bahçesinde yapılan düğününde yaşandı. Takı töreninin ardından bir grup maganda, tabanca ve tüfeklerle havaya ateş etmeye başladı. Açılan ateş sonucu 13 yaşındaki Yusuf Baylan hayatını kaybederken, E.E.(13), H.G. (13) adlı çocuklar ile Halil Kaya (24) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Afyon Kocatepe Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.





SAVAŞ ALANI GİBİYDİ


Düğünde tek evladını kaybeden acılı baba İsmail Baylan, “Her çeşit silah vardı. Ortalığı kavuruyorlardı. Sanki savaş alanı, sanki şimşek çakar gibiydi. Vurulanların içinde benim oğlum da vardı. Kanlar içindeydi. 'Baba ben ölüyorum' dedi. Kucağıma alıp taksiye bindirdim. Yolda ambulansa bindirdik. O sırada gitmiş oğlum” diye konuştu. Olaya ilişkin gözaltına alınan 15 şüpheliden İsmail D, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


#Afyon Kocatepe
#Yusuf Baylan
#Afyon
9 yıl önce