|

Onur Kıvrak isyan etti

Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasında formasını yere attığı iddiasına sert tepki gösteren Onur Kıvrak, 'Beni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onlar benim kadar Trabzonsporlu değil onlara kimin daha büyük Trabzonsporlu olduğunu göstereceğim' dedi.

Yeni Şafak
14:29 - 25/04/2016 Pazartesi
Güncelleme: 15:06 - 25/04/2016 Pazartesi
Diğer
Onur Kıvrak, futbolcuların soyunma odasına gittiği anda formasını ve eldivenlerini Avni Aker'in çimlerine bırakarak 'ben artık yokum' şeklinde bir hareket yapmıştı.
Onur Kıvrak, futbolcuların soyunma odasına gittiği anda formasını ve eldivenlerini Avni Aker'in çimlerine bırakarak 'ben artık yokum' şeklinde bir hareket yapmıştı.

Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda karşılaşma 4-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile giderken karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım'ın tatil ettiği maçın ardından formasını, kaptanlık pazubandını ve eldivenlerini yere koyan Onur saha içinde yaşanan olayı anlattı.






Haber 61'e konuşan Onur, formasını yere attığı iddiasını yalanlarken, 'Benim hakkımda yazılıp çizilenler tamamen yalan. Sezon başından beri benimle uğraşanlar sağ olsun onların işleri güçleri. Onların kim oldukları zaten belli. Allah nasip ederse gelişmeler yaşanırsa bende basın toplantısında her şeyi açıklarım' dedi.








Hami Mandıralı ile arasında geçen diyaloğu da anlatan Onur Kıvrak'ın açıklamaları şu şekilde;



  • 'Hocam bu saatten sonra yokum'
  • "Maç tatil edildikten sonra kulübe gittim, formayı yere atmadım; kaptanlık pazubandını üzerine koyarak formayı yere koydum. Hami Hoca bana, 'Oğlum ne oldu?' diye sordu. 'Hocam ne karım kaldı, ne kızım kaldı, ne anam ne de babam. Hocam bu saatten sonra yokum' dedim. Bu konuşmanın ardından Hami Hoca bana, 'Sen geç soyunma odasına' dedi. Hami Hoca ile bütün muhabbetimiz bu.
  • Soyunma odasında da kendisiyle konuştuk; 'Bana da zamanında tribünlerden çok küfürler edildi. Trabzonspor'da o kadar gol atmama rağmen ben de küfürlere maruz kaldım' dedi.
  • 'Onların gücüne gidiyor benim burada olmam'
  • Hami Mandıralı'yı abim gibi seviyorum. Onunla problem yaşamam söz konusu olamaz. Bazı insanlar bunları bilerek yapıyor. Bana sezon başı ne yaptılarsa şimdi de aynı şeyi yapmaya çalışıyorlar. Onların gücüne gidiyor benim burada durmam. Onların gücüne gidiyor 'Bir İzmirli dokuz yıldır nasıl buradan kaçmaz' diye. Beni karalamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Onlar benim kadar Trabzonsporlu değil onlara kimin daha büyük Trabzonsporlu olduğunu göstereceğim."



Video: Trabzonspor-Fenerbahçe maçında şoke eden olaylar



#Trabzonspor
#Onur Kıvrak
#Fenerbahçe
8 yıl önce