|

Otobüsler yoldan çıktı

Türkiye, dün art arda meydana gelen yolcu otobüsü kazaları ile sarsıldı. Yozgat'taki iki ayrı otobüs kazasında 3 kişi öldü 70 kişi yaralandı. Antalya ve Çorum'da da yolcu otobüsleri devrildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 20:51 - 29/05/2016 Pazar
Yeni Şafak
Tur otobüsü, Yozgat-Sivas karayolunun Ozan beldesi yakınla- rındaki Sazlıdere mevkiinde şarampole yuvarlandı.
Tur otobüsü, Yozgat-Sivas karayolunun Ozan beldesi yakınla- rındaki Sazlıdere mevkiinde şarampole yuvarlandı.

Türkiye'nin çeşitli illerinde dün meydana gelen kazalarda ölen ve yaralanananlar oldu. Yozgat'ta iki ayrı kazada toplam 70 kişi yaralandı. Antalya'da yolcu otobüsü kayalığa çarptı. Çorum'daki kazada yolcu otobüsü tarlaya devrilirken, İstanbul, Kayseri ve Siirt'ten de feci kaza haberleri geldi.



YOZGAT'TA İKİ KAZA

Yozgat-Sivas karayolu üzerinde, türbe ziyareti yaptıktan sonra İstanbul'a dönen tur otobüsü şarampole devrildi. Kazada 40 kişi yaralandı. Bir diğer kazada ise yağmur nedeniyle kontrolden çıkan yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi de yaralandı.





KAYALIĞA ÇARPTI

Antalya'nın Çubukbeli Mevkii'nde kayalığa çarpan yolcu otobüsündeki yolculardan 30 yaşındaki Samet Gider ile 72 yaşındaki Zekiye Kaya ölürken 10 kişi yaralandı. TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde otomobilin tırla çarpışması sonucu Ufuk Varol (31) öldü, Mehmet Bilişik (33) ve Melahat Varol (56) yaralandı.Çorum, Siirt ve Kayseri 'de meydana gelen diğer kazalarda 44 kişi yaralanarak tedavi altına alındı.






#Yozgat
#Kaza
8 yıl önce