|

Otogarda kanlı toplantı

Bayrampaşa’daki Büyük İstanbul Otogarı’nın yönetim katında düzenlenen toplantıda yaşanan silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/08/2015 Cuma
Güncelleme: 20:26 - 27/08/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda düzenlenen toplantı kanlı sona erdi. Olay, dün saat 14.00 sıralarında Büyük İstanbul Otogarı'nın yönetim binasında meydana geldi. Otogardaki eski yönetim kadrosu ile mevcut yönetim üyeleri, daha önce yaşanan bir anlaşmazlığı halletmek için buluştu. Toplantı esnasında taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Taraflar birbirine girerken, yönetimden bir kişi pompalı tüfekle çevreye ateş açtı.



9 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI


Olayda, saçmaların isabet ettiği 3 kişi ile darp edilen 4 kişi, Bir pompalı tüfeğin de ateşlendiği kavga sırasında, 3 kişi silahla çeşitli yerlerinden yaralandı. 4 kişi de darp edilerek yaralandı. Silah sesleri üzerine yönetim katına çıkan otogar polisi olaya müdahale etti. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kavganın ardından otogara çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Çevik Kuvvet ekipleri de yönetim binası ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.Olayla ilgili 9 kişi gözaltına alındı.


#Bayrampaşa
#Büyük İstanbul Otogar
#Otogar
9 yıl önce