|

Paralel iş başında

Tüm kurumlarda, çaldıkları sorularla kritik görevlere sızan FETÖ'nün kripto elemanları kendi ve kendisi gibi olan isimlerin kurumlarda nüfuz etmesini sağlamak için hain bir plan içerisinde. Birçok kurumda ise halen kritik görevlerde olan kripto FETÖ elemanları, temizlik adı altında sözde paralel listesi hazırlıyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 22:12 - 26/07/2016 Salı
Yeni Şafak

FETÖ düşmanlığı yapan isimleri paralel listeye koyarak onların FETÖ olarak kurumlardan uzaklaştırılmasını sağlayan bu örgüt,FETÖ olduğu az çok anlaşılan isimleri de bu listeye ekleyerek kendilerini ele vermemeye çalışıyor. Bu şekilde kriptolu paraleller kritik yerlerde görevlerine devam ediyor.



KURULA SIZMIŞLAR


Öte yandan önceki gün Başbakanlık'ta OHAL kapsamında bütün kurumların Müşteşarları bir araya geldi, müşteşarlar ve genel müdür yardımcılarından oluşan bir ekip oluşturulmasına karar verildi. Başbakanlık'ta FETÖ ile mücadele kapsamında oluşturulan genel müdür yardımcılarından bazılarının kripto FETÖ elemanı olduğu öğrenildi. Paralel olmayan genel müdür yardımcıları 'bu isimler ile nasıl çalışacağız' dediği öğrenildi. FETÖ ile mücadelenin sağlıklı olmasını engelleyeceği görülüyor.



#FETÖ
#Paralel yapı
8 yıl önce