|

Paralel medyada gemi azıya aldı

Paralel çetelerle mücadelede en başarılı Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı ile ilgili karalama kampanyalarına hız veren cemaat medyası gemi iyice azıya aldı. Yedi Tepe üniversitesi hastanesinde beyin ameliyatı olan eşini için İstanbul'a Pazar günü giden Pınarbaşı için Paralel medya kritik bir süreçte izne ayrılıp kaçıp gittiği iması ile Pınarbaşı'nı yıpratmaya çalışırken aile değerlerini dahi hiçe sayarak habercilik yaptıkları bir kez daha ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
15:21 - 31/07/2015 Cuma
Güncelleme: 16:04 - 31/07/2015 Cuma
Yeni Şafak

Beynindeki bir sağlık sorunu nedeniyle Yedi Tepe hastanesinde ameliyata alınan eşi için İstanbul'a giden Şanlıurfa Emniyet müdürü Eyüp Pınarbaşı'nı zorunlu gidişini görmezden gelen Paralel medya, kendileri ile mücadelede Türkiye'deki en başarılı emniyet müdürünü yıpratmak için aile değerlerini dahi hiçe sayarak iftira kapmayasına başladı. Daha önce benzer haberleri ile Ergenekon ve Balyoz davaları sürecinde de benzer yaklaşımlar gösteren Cemaat medyası eşinin ameliyatı için İstanbul'a giden Pınarbaşı için her kritik süreçte izin alıp gidiyor haberleri yaprak habercilik değerlerini alaşağı ediyor.



Pınarbaşı, Ceylanpınar'da uykuda şehit edilen iki polisimizin cenaze töreninde yaptığı konuşma ile paralel yapının şimşeklerini üzerine çekmişti. Pınarbaşı Cemaat- Örgüt ilişkisinin boyutlarını ilk kez tüm Türkiye'nin gözleri önüne sermişti.



"TEŞKİLATIMIZIN KILCALLARINA GİREN ÖRGÜTLE KOL KOLA..."


Türk Polis Teşkilatı'na sızan yapının abilerinden aldığı talimatla hareket ettiğini belirten Pınarbaşı, "Maalesef son yıllarda kanla beslenen ancak barış ve kardeşlik sözünü dillerinde düşürmeyen bu odaklar, devletimizin tüm kurumlarına ve teşkilatımızın kılcallarına giren örgütle kol kola girerek ihanet sarmalını genişletmişlerdir. Bu örgütün teşkilatımızın içine sızdırdığı uzantıları kullanarak istihbarat faaliyetleri zafiyete uğratılmaya çalışılmıştır. İlimizin plaka tanıma sistemi abilerinden aldığı talimatla kapatılarak asayiş ve terör olayları tırmandırılmaya çalışılmıştır" ifadelerini kullandı



#paralel yapı
#paralel medya
#paralel
9 yıl önce