|

Paylaşım cinneti

İzmit’te yaşayan Erdal Günlü, soysal medyadaki paylaşımlarına kızdığı 17 yaşındaki kızı Rana Günlü'yü tabancayla öldürdükten sonra hayatına son verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 21/06/2017 Çarşamba
Güncelleme: 02:18 - 21/06/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Paylaşım cinneti
Paylaşım cinneti

Sosyal medya paylaşımları baba ile kızının sonu oldu. Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bir kişi, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar yüzünden kızını öldürdükten sonra aynı silahla intihar etti. Korkunç olay, önceki akşam Cedit Mahallesi Turan Güneş Caddesi’nde bir apartman dairesinde yaşandı. 41 yaşındaki Erdal Günlü, 17 yaşındaki lise öğrencisi Rana Günlü ile sosyal medya hesabı İnstagram’dan paylaştığı fotoğraflar nedeniyle tartıştı.

KIZINI VURUP TETİĞE BASTI

Tartışma sırasında kendisini kaybeden baba silahına sarıldı. Erdal Günlü, kızını vurduktan sonra aynı silahı şakağına dayayıp tetiğe bastı. İftar sonrası evden gelen silah seslerini duyan çevre sakinleri polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Çalmalarına rağmen evden cevap gelmeyince kapıyı kırarak içeri giren ekipler, Rana Günlü ile babası Erdal Günlü’yü kanlar içinde buldu. Yapılan incelemede genç kızın olay yerinde can verdiği belirlendi. Ağır yaralı halde ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan baba, burada yapılan bütün tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



8 AY ÖNCE HAPİSTEN ÇIKMIŞ

Yıllar önce eşinden boşanan Erdal Günlü’nün bir cinayet davasında suça iştirak etmek suçundan 12 yıl hapis cezası aldığı, 8 ay önce cezaevinden çıktığı öğrenildi. Otopsi işlemlerinin ardından cenazeyi teslim alan Erdal Günlü’nün ağabeyi kardeşinin cezaevinden çıktıktan sonra bir türlü kendine gelemediğini söyledi. Günlü, “Hafta sonları kızı yanına geliyordu. Kızının hal ve hareketlerini beğenmiyordu. İnstagram hesabından paylaştığı fotoğraflara çok kızmıştı. Giyimine kuşamına karışıyordu” diye konuştu.

#İzmit
#Sosyal medya
7 yıl önce