|

Polis kurşunu hayat kurtardı

Antalya’da emekli uzman çavuş Atilla Dündar, evinde bileklerini kestikten sonra tabancasıyla balkona çıktı. Polis, ikna edemediği Dündar’ı kolundan vurarak etkisiz hale getirdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/02/2017 Pazar
Güncelleme: 04:30 - 12/02/2017 Pazar
Yeni Şafak
Polis kurşunu hayat kurtardı
Polis kurşunu hayat kurtardı

Antalya'da polis, intihar etmek isteyen emekli askeri kolundan vurarak kurtardı. Taksi şoförlüğü yapan malulen emekli uzman çavuş Atilla Dündar, eşinden ayrıldıktan sonra yalnız yaşadığı Muratpaşa ilçesi Teomanpaşa Caddesi'nde bulunan apartmanın 6. katındaki evinde önce bileklerini kesti. Ardından tabancasıyla balkona çıktı. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, emekli askeri bir türlü ikna edemeyince takviye ekip istedi. 112 Acil Servis ve itfaiyenin de tedbir aldığı olay yerine, bu tür vakalarda uzman müzakereci polis timinin yanı sıra özel hareket ekipleri de geldi.





SAĞLIK DURUMU İYİ


Kendisini iknaya çalışan polislere uzun süre direnen Atilla Dündar, kolundan vurularak etkisiz hale getirildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı Dündar, ambulansla kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Bir süredir psikolojik sorunlar yaşadığı ve uyuşturucu da kullandığı öne sürülen emekli uzman çavuşun yaklaşık 3 ay önce eşinden ayrıldığı belirtildi.



#Antalya
#Polis
7 yıl önce