|

Pres talimatı

MHP’de yerel seçim hazırlığı tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda MHP lideri Devlet Bahçeli, il başkanlarını Kızılcahamam’da günübirlik kampa alacak.

Nur Banu Aras
04:00 - 16/01/2019 Çarşamba
Güncelleme: 02:46 - 16/01/2019 Çarşamba
Yeni Şafak
Devlet Bahçeli
Devlet Bahçeli

Kampta Bahçeli’nin ana gündemi 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler olacak. Bahçeli, il başkanlarına yeni dönemin şifrelerini anlatacak. Bahçeli, il başkanlarından sahada Cumhur İttifakı’nın ruhuna göre hareket etmelerini isteyecek.

İTTİFAK HASSASİYETİ

İl başkanlarının ittifaka zarar verebilecek davranış, ifade ve açıklamalardan kaçınılması konusunda uyaracak olan Bahçeli, ittifakın kapsamı ile ilgili de bilgilendirme yapacak. İl başkanlarına adayların Cumhur İttifakı’nın adayı olduğunu vurgulayacak olan Bahçeli, sahada AK Parti teşkilatıyla birlikte birlik ve beraberlik mesajı verilmesi gerektiğini aktaracak.

SAKIN PES ETMEYİN

  • Bahçeli, il başkanlarına özellikle kazanılamayacak ilçeler konusunda ‘pes yok, pres yapın’ taktiği verecek. Bahçeli, yerel seçimlerde Cumhur İttifakı kapsamında il ve ilçe aday dağılımı ile ilgili tabanda oluşabilecek soru işaretlerine nokta koyacak. Bahçeli il başkanlarına, AK Parti’nin MHP’ye ittifak kapsamında bıraktığı bazı ilçelerde her ne kadar partinin oyu düşük de olsa, pes edilmemesi gerektiğini ve buralarda da ittifakın kazanabileceğini rakamlarla anlatacak.

‘BEKA VURGUSU’ YAPIN

Açıklamalarında 31 Mart yerel seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu ifade eden Bahçeli, bunun seçmene anlatılmasının da önemine vurgu yapacak.

#Devlet Bahçeli
#Kamp
#İttifak
5 yıl önce