|

Rasch komşunun duvarlarını süsleyecek

Rasch, yenilik planlarını Türkiye'ye komşu ülkelere taşıyor. Rasch'ın Türkiye Distribütörü Hanna Brand Management, 2011'de çevre ülkelerdeki binaların duvarlarını da süslemeyi hedefliyor

Cahit Saraçoğlu
00:00 - 14/03/2010 Pazar
Güncelleme: 22:56 - 13/03/2010 Cumartesi
Yeni Şafak
Rasch komşunun  duvarlarını süsleyecek
Rasch komşunun duvarlarını süsleyecek

Duvar kağıdı sektöründe 100 yılı aşkın bir süredir var olan Rasch, yeniliklerini Başkent'e taşıdı. Rasch'ın Türkiye Distribütörü Hanna Brand Management, iç pazardaki yeni stratejisini ilk kez Ankara'da düzenlediği bayiler toplantısında sektöre tanıttı. Hanna Brand CEO'su Oğuzhan Özden, Rasch duvar kağıdının 2011 yılında Türkiye'nin çevre ülkelerinin duvarlarını da süslemesini hedeflediklerini söyledi.

MARKA BİLİNCİ SAĞLANACAK

Türkiye'de duvar kağıdı sektöründeki en büyük eksikliğin 'markalaşma' olduğunu söyleyen Özden, Rasch'ın stratejisinin temelinde de markalaşma ve marka bilincinin nihai tüketicide oluşmasını sağlamanın yattığını kaydetti. Stratejilerinde ikinci adımlarının 'iyi bir duvar kağıdı, iyi bir şekilde monte edilmeli' ilkesinin bulunduğunu söyleyen Özden, teknik servis ile ürünlerine montaj desteği sağlayacaklarını söyledi.

FİYATI 13-72 AVRO ARASINDA DEĞİŞİYOR

Özden, 'Wallton Koleksiyonu' olarak piyasaya sunulan ürün gamının tuval gibi bembeyaz, istenilen renkte boyanabileceğini söyledi. Özden, duvar kağıtlarının su bazlı ve yüzde 100 hijyenik sertifikalı boyama imkanı olacağını kaydetti. Oğuzhan Özden, duvar kağıdının fiyatının boya fiyatlarından daha ucuz olacağını hatırlatırken, bu kapsamda 5 metrekare duvar kağıdında fiyatlarının 13-72 avro arasında olacağı bilgisini verdi. Özden, banyolarda da artık özel bir kağıt uygulanabileceğini söyleyerek, yıkanabilen duvar kağıdında kalın sert silikon olan 'vinil' kullandıklarını belirtti. Özden, söz konusu malzemenin çizilmeyen, su geçirmeyen ve yırtılmayan bir malzeme olduğunu kaydetti.




14 yıl önce