|

'Rüya'nın benzini bitti

Van'dan aldıkları Pakistan uyruklu kaçakları İstanbul'a götürürken polise yakalanan 2 umut taciri aracın benzini bitince kaçtı. 26 kaçağın Avrupa rüyası da İstanbul'a varmadan sona erdi

Yeni Şafak
00:00 - 4/10/2003 Cumartesi
Güncelleme: 21:44 - 23/05/2017 Salı
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Van'dan aldıkları Pakistan uyruklu kaçakları İstanbul'a götürürken, polise yakalanan 2 umut tacirinin terk ettiği 11 kişilik minibüsten 26 kişi çıktı. D-100 karayolunda Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, 34 ZP 7367 minibüsün sürücüsüne "dur" ihtarında bulundu. İhtara uymayan şoför ile polis ekipleri arasında başlayan kovalamaca, minibüsün benzini bitince üzerine Paşaköy kavşağınad sona erdi.

CEP TELEFONUNU UNUTTU
Polisler aracın kapılarını açınca, 26 kaçak ile karşılaştı. Van'da umut tacirleri ile anlaşan 26 kaçak, ekipler tarafından Bahçelievler Karakolu'na götürüldü. 11 yolcu kapasiteli araçta, aç ve susuz şekilde günlerdir yolculuk eden kaçaklara polisler tarafından yemek ve su ikram edildi. Emniyet yetkilileri, "Sürücü kaçarken cep telefonunu araçta unutmuş. Kimliği tespit edildi. Sürücü ve arkadaşı kısa sürede yakalanır" dediler.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
21 yıl önce