|

Seçim bitti

Adalet Bakanı Bozdağ, Kılıçdaroğlu’nun hala seçim kampanyasında gibi algı operasyonu yaptığını söyledi. Bozdağ, “Artık seçim bitti, propaganda dönemi kapandı. Halkın iradesi ortaya çıktı" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/04/2017 Salı
Güncelleme: 04:06 - 25/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ
Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, TRT Haber’de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.

Bozdağ’a, CHP’nin anayasa değişikliğine ilişkin Danıştaya yaptığı başvurunun ardından yaptığı açıklamalarla “hakimleri baskı altına aldığı” yorumlarına ilişkin, açıklamalarının anayasa ve yasalardaki hükümleri hatırlatmaktan ibaret olduğunu söyledi.
ALGI OPERASYONU

Bozdağ, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun önceki gün Mecliste 23 Nisan Özel Oturumu’nda, 16 Nisan halk oylaması sonuçlarına yönelik konuşmasına ve ardından yaşanan tartışmalara da değindi. Bozdağ, “Sayın Kılıçdaroğlu seçim meydanlarında yaptığı çarpıtmanın bir devamını parlamentoda yaptı ve bir kısmını da yalan katarak yaptı. Sayın Kılıçdaroğlu hala kampanyadaymış gibi devam ediyor. Sanki yarın oylama var da vatandaş yarın oy kullanacakmış gibi algı operasyonuna devam ediyor” diye konuştu.

HALKIN İRADESİ

Kılıçdaroğlu’nun “seçimi bitiremediğini” ifade eden Bozdağ, “Artık seçim bitti, propaganda dönemi kapandı. Halkın iradesi ortaya çıktı. Türkiye sistem tercihini hür iradesi ile yaptı, parlamenter sistem yerine cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini kabul etti” dedi.

#​Adalet Bakanı
#Bekir Bozdağ
#Kemal Kılıçdaroğlu
7 yıl önce