|

Şehidi asker selamıyla uğurladı

Cizre’deki saldırıda şehit düşen komiser Umut Tuncay, Kocatepe Camii’nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin eşi Derya Yıldırım Tuncay, eşinin üniforması ile törene katıldı.

Yeni Şafak
04:00 - 26/11/2015 Perşembe
Güncelleme: 00:16 - 26/11/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Şırnak'ın Cizre ilçesindeki terör saldırısında şehit olan komiser Umut Tuncay, Kocatepe Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Polis Şehitliği'nde toprağa verildi. Tuncay (27) için Kocatepe Camisi'nde ikindi namazını müteakip cenaze töreni düzenlendi.



EŞİNİN PARKASINI GİYDİ


T Törende eşinin özel harekatçı parkasını giyen şehidin polis memuru eşi, güçlükle ayakta durdu. Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, çok sayıda polis, Ankara Garnizon Komutanlığında görevli generaller, subaylar ve diğer askeri erkan ile çok sayıda vatandaş katıldı. Tuncay'ın cenaze namazını Ankara Müftüsü Mefail Hızlı kıldırdı. Edilen duaların ardından Tuncay'ın Türk Bayrağına sarılı tabutu, bir süre Polis Tören Mangası'nın omuzlarında taşındıktan sonra polis cenaze aracına kondu. Daha sonra Tuncay'ın naaşı Cebeci Polis Şehitliği'nde defnedildi.


#Cizre
#Umut Tuncay
#Kocatepe Camii
8 yıl önce