|

Şehirlere riske göre uygulama

Son bir yılda rutin kontrollerde 57 milyon araç ve 123 milyon kişiyi kontrol eden kolluk kuvvetleri terörle mücadelede alınan tedbirlerden özellikle ulaşımda halkın etkilenmemesi için üç aşamalı risk uygulamasını devreye soktu.

Yeni Şafak ve
08:00 - 24/11/2017 Cuma
Güncelleme: 08:22 - 24/11/2017 Cuma
Yeni Şafak
'Terör tehdidinde'ki şehirlerin bütün giriş ve çıkışları, şehir içindeki ana arterler ve tali yollarda güvenlik uygulaması hayata geçiriliyor.
'Terör tehdidinde'ki şehirlerin bütün giriş ve çıkışları, şehir içindeki ana arterler ve tali yollarda güvenlik uygulaması hayata geçiriliyor.

'Terör tehdidinde'ki şehirlerin bütün giriş ve çıkışları, şehir içindeki ana arterler ve tali yollarda güvenlik uygulaması hayata geçiriliyor. İkinci derece 'kritik durumlarda' ise şehirlerin bütün giriş-çıkışları ve şehirdeki ana arterlerde uygulama yapılıyor. Üçüncü yoğunluk olarak gösterilen 'normal durumlarda' ise şehirlerin bütün giriş ve çıkışlarında güvenlik uygulamaları gerçekleştiriliyor.

KONTROLLER 7/24 SÜRÜYOR

Yol arama ve kontrolleri ise 7 gün 24 saat esasına göre sürüyor. Jandarma, Emniyet ve koruculardan oluşan karma timler rutin ve şok uygulamalarla, şehirlerin tüm giriş ve çıkışları ile şehir içindeki ana ve tali yollarda görev yapıyor. 9 koordinatör il ve 53 güzergahta arama noktaları oluşturulurken, bu kontrol noktaları sayesinde 57 milyon 240 bin araç ve 123 milyon kişi kontrol edildi.

#Terör
#Trafik Kontrol
#Şehir
6 yıl önce