|

Şehit acısı

Hakkari’de, PKK’lı teröristlerin önceki gün askeri araca roketatarla düzenlediği saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Harun Şenözüar şehit oldu. Şenözüar’ın 20 gün sonra baba olacağı öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 18/04/2017 Salı
Güncelleme: 02:40 - 18/04/2017 Salı
Yeni Şafak
Şehit acısı​​
Şehit acısı​​

Hakkari’nin Çukurca İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin düzenlediği saldırıda yaralı olarak hastaneye kaldırılan 25 yaşındaki Uzman Çavuş Harun Şenözüar şehit oldu. Çukurca İlçesi Kaletepe ile Hantepe üs bölgeleri arasında önceki akşam saatlerinde PKK’lı teröristler tarafından askeri araca roketatarlı saldırı düzenlendi. Olayda biri ağır 3 asker ile bir güvenlik korucusu yaralandı. Saldırıda ağır yaralanan Uzman Çavuş Harun Şenözüar tedavi altına alındı. Hastanede tüm müdahalelere rağmen Şenözüar dün şehit oldu. Şenözüar’ın şehadet haberi, İzmir’in Torbalı ilçesine bağlı Karaot Mahallesi’nde yaşayan babası Hamdi, annesi Fatma ve 8 buçuk aylık hamile eşi Melek Şenözüar’a yetkililerce verildi. Eşinin şehadet haberini alınca fenalaşan Melek Şenözüar hastaneye kaldrıldı.

3 GÜN KALA ŞEHİT DÜŞTÜ

Yakınları, Şehit Uzman Çavuş Harun Şenözüar’ın üç gün sonra doğum günü olduğu belirtildi.Hakkari Çukurca Jandarma Komando Tabur Komutanlığında 2 yıldan bu yana görev yapan Şenözüar’ın 20 gün sonra baba olacağı öğrenildi. Şehidin üç kardeş olduğu, ağabeyi Rıdvan Şenözüar’ın da Erzurum Şenkaya ilçesinde Uzman Çavuş olarak görev yaptığı ve acı haberi alır almaz baba ocağına gelmek için yola çıktığı kaydedildi.

#Hakkari
#PKK
7 yıl önce