|

Şehit babası: Her gün oğlumla göreve çıkıyorum

Şırnak Silopi'de PKK'lı teröristler tarafından zırhlı polis aracına yapılan saldırıda Polat Aydın'la birlikte 4 polis daha şehit olmuştu. Hain saldırısında oğlu şehit olmuş polis baba da, oğlunun cansız bedenini elleriyle bombalı saldırı yapılan araçtan çıkarmıştı. Şimdi Silopi'de hala görevine devam eden baba Süleyman Aydın'ın kullandığı zırhlı araca, şehit oğlunun adı verildi. Baba Aydın, "Adının yazdığı araca her bindiğimde, onunla omuz omuza vermiş gibi hissediyorum. Her gün onunla göreve çıkıyorum" dedi.

Yeni Şafak
09:37 - 1/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 10:30 - 1/02/2017 Çarşamba
Diğer
Özel harekat polisi Süleyman Aydın'ın kullandığı araca, şehit polis oğlu Şahin Polat Aydın'ın ismi verildi.
Özel harekat polisi Süleyman Aydın'ın kullandığı araca, şehit polis oğlu Şahin Polat Aydın'ın ismi verildi.

Silopi'de mayınlı saldırının ardından olay yerine giden ekibin arasında bulunan özel harekat polisi baba Süleyman Aydın, oğlunun cesedini araçtan kendi çıkarmıştı. Silopi'de hala görevine devam eden baba Aydın'ın kullandığı zırhlı araca, şehit oğlunun adı verildi.



  • Baba Aydın da, sosyal medyada bu fotoğrafı paylaşıp altına "Sabah Bismillah diyerek şehit oğlum Şahin Polat Aydın'ımla göreve başladık. Haydi hayırlısı bakalım. Mekanın cennet olsun inşallah oğlum. Ya sabır ya sabır" notunu düştü.
"Her gün onunla göreve çıkıyorum"


Vatan'ın haberine göre Aydın, duyduğu gururu, "Oğlumla omuz omuza görev yaptım. O benim sadece oğlum değil, silah arkadaşımdı. Cesedini kendi ellerimle o araçtan çıkardım. Çok zor zamanlar yaşadık. Ben oğlumla görev yaptığım yerdeyim. Adının yazdığı araca her bindiğimde, onunla omuz omuza vermiş gibi hissediyorum. Her gün onunla göreve çıkıyorum" sözleriyle anlattı.










#Polat Aydın
#Şırnak
#Silopi
#Süleyman Aydın
7 yıl önce