|

Şehitlere dua

15 Temmuz şehitleri, Arife gününde mezarları başında dualarla anıldı. Gazetemiz Foto Muhabiri Şehit Mustafa Cambaz’ın kabrinin de bulunduğu Çengelköy Mezarlığı’nda düzenlenen anma programına şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/06/2017 Pazar
Güncelleme: 01:22 - 25/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Onlarsız ilk bayram
Onlarsız ilk bayram

15 Temmuz Derneği, darbe girişimi esnasında cuntacılar tarafından şehit edilen vatandaşları mezarları başında ziyaret etti. FETÖ darbe girişimi sırasında Çengelköy’de vurularak hayatını kaybeden Yeni Şafak Foto Muhabiri şehit Mustafa Cambaz’ın kabrinin de bulunduğu Çengelköy Mezarlığı’nda düzenlenen anma programına şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen programda “Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması"nda birinci olan Mustafa Altın, Kur’an tilaveti verdi.


OĞLUM GEÇEN BAYRAM YANIMDAYDI

15 Temmuz şehitlerinden üniversite öğrencisi Burak Cantürk’ün babası Elyasa Cantürk, Arife gününü oğlunun mezarı başında geçirdi. Şehit babası Cantürk, “Darbe girişiminin üzerinden bir sene geçti ancak acımız bir gram azalmadı. Oğlum geçen Ramazan Bayramı yanımdaydı. Şimdi toprak altında yatıyor. Hiçbir kelime acımı anlatamaz” dedi.

#15 Temmuz
#Mustafa Cambaz
7 yıl önce