|

Şemdinli'de şehit sayısı 8'e yükseldi

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 8 güvenlik görevlisi şehit oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'de 8 askerimizin şehit olduğu saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "Kanlarını yerde bırakmayacağız" dedi.

Yeni Şafak
08:44 - 2/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 16:51 - 2/11/2017 Perşembe
AA
Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.
Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada 2 asker ile 2 güvenlik korucusu şehit oldu, 4 terörist etkisiz hale getirildi.

İlçenin Derecik Beldesi kırsalında sınırın Irak tarafından sızma girişimi yapan PKK'lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

Çatışmada 2 asker ile 2 güvenlik korucusu şehit oldu, 4 PKK'lı terörist etkisiz hale getirildi.

Bölgede hava destekli operasyon sürüyor.

Şehit sayısı 8'e yükseldi

Şemdinli'de çıkan çatışmada şehit sayısı 8'e yükseldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kanları yerde kalmayacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Hakkari'de 8 askerimizin şehit olduğu saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada "Kanlarını yerde bırakmayacağız" dedi.

Başbakan'dan Şemdinli açıklaması

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, milletimize başsağlığı diliyorum. Ailelerin acılarını paylaşıyorum, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Ne yapmaya çalışırlarsa çalışsınlar, Türkiye'nin düşmanı, bu milletin düşmanı, bu ülkenin bağımsızlığına, varlığına kasteden kim olursa olsun 80 milyonun duası ve desteği ile gereken karşılığı görecektir. Milletimizin ve ülkemizin beka sorunu olan bu terörle mücadelede kararlığımız artarak devam edecektir.

#Hakkari
#Şemdinli
6 yıl önce