|

Silopi normale dönüyor

Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve İl Emniyet Müdürü Celal Sel, Silopi Kaymakamı Savaş Konak'ı ziyaret etti.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/02/2016 Pazar
Güncelleme: 02:20 - 7/02/2016 Pazar
Yeni Şafak

Terör örgütünün karargah olarak kullandığı çukur ve hendeklerin en yoğun olduğu Barboros mahallesine gelen Vali Ali İhsan Su, Kaymakam Savaş Konak, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Müftüoğlu burada Şeyh Ebubekir Camisi Levent Taziye Evinde İbrahim Tayşun adlı vatandaşa taziye ziyaretinde bulundu.



VATANDAŞ DA MEMNUN


Burada konuşan Vali Su ilçenin teröristlerden temizlendiğini, çukur ve barikatların kaldırılmasından dolayı vatandaşların rahat bir nefes aldığını söyledi. Taziye sahibi İbrahim Tayşun da yapılan ziyaretten memnun kaldıklarını dile getirdi. Burada okunan duanın ardından çukur ve barikatlardan arındırılan 54'üncü Cadde'ye giden Vali Su'ya ilçenin teröristlerden arındırılmasından memnun olan vatandaşlar teşekkür etti.





RAHAT BİR NEFES ALDILAR


Cami, Taziye evi ve mahalle PKK nın en aktif olduğu çukur, barikat bombaların yoğun olduğu yerlerden biriydi. Vali Su burada “İnsanların evlerinin önüne bomba döşeyen, insanlara zulmeden kişilerde ne din var ne de iman. Yasağın ardından vatandaşımız rahat bir nefes aldı. İlçemiz PKK'lı teröristlerden temizlendi" diye konuştu.


#Ali İhsan Su
#Celal Sel
#Silopi
#Savaş Konak
8 yıl önce