|

Şimdi de Bylock’çuya adli kontrol verdi

Trabzon’da FETÖ/PDY üyesi olduğu ve Bylock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Y.S.B. ve E.K. adlı iki jandarma uzman çavuş, tutuklama talebi ile sevk edildiği nöbetçi mahkeme Hakimi Murat Aydın tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/02/2017 Çarşamba
Güncelleme: 06:51 - 22/02/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Murat Aydın
Murat Aydın

Trabzon'da FETÖ/PDY üyesi olduğu ve Bylock kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan Y.S.B. ve E.K. adlı iki jandarma uzman çavuş, tutuklama talebi ile sevk edildiği nöbetçi mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.



POLİS İKİ UZMANI GÖZALTINA ALDI


Trabzon'da olağanüstü çabalar gösterilerek yürütülen FETÖ/PDY soruşturmaları çevresinde iki uzman çavuş gözaltına alındı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından sorgulanan FETÖ/PDY üyesi olduğu ve Bylock kullandığı iddia edilen Y.S.B. ve E.K. adlı iki jandarma uzman çavuş, nöbetçi savcı tarafından sorgulandıktan sonra tutuklama talebiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.



HAKİM ADLİ KONTROLLE SERBEST BIRAKTI


FETÖ/PDY soruşturmaların en büyük delilerinden biri olan Bylock kullanıcısı olduğu iddia edilen iki uzman çavuş, tutuklama talebiyle çıkarıldığı nöbetçi hakim tarafından adli kontrol şartıyla serbest kaldı. İki askeri serbest bırakın hakimin, Cumhurbaşkanına hakaret suçunu düzenleyen maddeyi iptali istemiyle Anayasa Mahkemesi'ne taşıyan Karşıyaka eski Hakimi Murat Aydın olduğu ortaya çıkarken, Aydın'ın ayrıca Yarsav'ın başkan yardımcılığı yaptığı öğrenildi.


#Bylock
#Trabzon
#FETÖ
7 yıl önce