|

Son twitinde PKK'nın çocuk katliamlarına isyan etmişti

Diyarbakır'da teröristler tarafından eczanesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu öldürülen eski AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca, sosyal medya hesabından paylaştığı son mesajında PKK'nın bebek katliamlarına isyan etmişti

Yeni Şafak
16:09 - 31/08/2015 Pazartesi
Güncelleme: 17:00 - 31/08/2015 Pazartesi
Yeni Şafak

Diyarbakır'da bölücü terör örgütü mensupları tarafından bir eczaneye düzenlenen hain saldırıda eczane sahibi ve eski AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Yunus Koca ağır yaralandı. Tedavi için hastaneye kaldırılan Koca, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.



Hain saldırıda hayatını kaybeden Koca'nın sosyal medya hesabındaki paylaşımları dikkat çekti. Gençlik kolları görevini yaptığı dönemde de birçok kez saldırıya uğradıklarını söyleyen Koca, son twitinde de PKK'nın bebek katliamlarına isyan etmiş.



İşte Koca'nın o twiti:






Geçen yıl AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları İl Başkanlığı'ndan ayrılan Koca'nın, 7 Haziran seçimlerinde kentten milletvekili aday adayı olduğu öğrenildi.



Yürek yakan sözleri


Eski AK Parti Diyarbakır Gençlik Kolları İl Başkanı Koca'nın eski tweetleri yürek dağladı. PKK tarafından katledilen Koca, sözleri Yusuf Hayaloğlu'na ait olan ve Ahmet Kaya'nın seslendirdiği "Diyarbakır türküsü"nün sözlerini paylaştı.Yunus Koca'nın o tweeti;











#yunus koca
#pkk saldırı
#terör saldırısı
#ak parti gençlik kolları
9 yıl önce