|

Sözcü ve odatv'den kirli saldırı

Yaklaşık bir ay önce Twitter hesabı çalınan Sancaktepe Belediye personeli Meryem Gündoğmuş'un adresinden çeşitli paylaşımlarda bulunulunca, Sözcü ve odatv harekete geçerek ağız birliğiyle hadsiz bir karalama kampanyası başlattı.

Yeni Şafak
23:29 - 27/12/2015 Sunday
Güncelleme: 20:49 - 1/01/2016 Friday
Yeni Şafak

Sancaktepe Belediyesi'nde çalışan Meryem Gündoğmuş'un bir ay önce çalınan Twitter hesabı üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik olarak ifadeler paylaşıldı. Bunun üzerine söz konusu hesaptan atılan tweetleri göz önüne alan Sözcü ve odatv gibi yayın organları Gündoğmuş'a kısa süre içinde karalama kampanyası başlattı.






Gündoğmuş'a yapılan çirkin saldırıya ilişkin Belediye Başkanı'ndan açıklama gelirken, söz konusu hesabın alınması için bir aydır çaba sarf edildiği fakat henüz alınamadığı öğrenildi.



Belediye Başkanı'ndan açıklama

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, konuya ilişkin olarak açıklamalarda bulunarak, "Sancaktepe Belediye personelimiz,Meryem Gündoğmuş hanımefendinin,tivit hesabı bir ay önce çalınmış,kendisine ait olmayan,nahoş sözler. Yayınlanmaya başladı ve devam ediyor.Ahlaksız yayınlara itibar edilmemesini bilgilerinize sunarım" ifadelerini paylaştı.












#sancaktepe
#sözcü
#oda tv
8 years ago