|

Sözde akademisyenden meydanlara 'darbe girişimi'

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden 'sözde' akademisyen Sabah Altay, yaklaşık 15 gündür meydanları dolduran ve tarihe geçecek bir irade sergileyen milyonlara ağır hakaretlerde bulundu. Altay'ın Facebook üzerinden "Sokaktan çekin itlerinizi de rahat uyuyalım akşam" yorumunu paylaştığı ortaya çıktı.

Yeni Şafak
14:18 - 28/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 11:34 - 28/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Altay, paylaşmış olduğu hadsiz ifadelerinden dolayı YÖK'e şikayet edildi.
Altay, paylaşmış olduğu hadsiz ifadelerinden dolayı YÖK'e şikayet edildi.

15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişimi milyonların hep birlikte vermiş olduğu cansiperane mücadele neticesinde başarıyla püskürtüldü. Hain girişiminin üzerinden günler geçmiş olmasına rağmen ise yurdun dört bir yanında milyonlarca vatandaş gece-gündüz demeden nöbet tutuyor.



Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden sözde akademisyen Sabah Altay ise kişisel Facebook sayfasından büyük bir seviyesizlik sergiledi.



Altay, darbe girişiminin püskürtülmesinde büyük rol oynayan ve tüm dünyaya ders vererek tarihe geçen vatandaşlara işaret ederek bu ifadeleri kullandı:



"Sokaktan çekin itlerinizi de rahat uyuyalım akşam. Hastası var , uyuyamayanı var, ayrıca vandalizme, ayrı teröre sebep oluyorsunuz. Yeter artık seviyesizliğiniz. Zaten bu ülke boşuna bu hale gelmedi."



Şikayet edildi

Altay, paylaşmış olduğu hadsiz ifadelerinden dolayı YÖK'e şikayet edildi. Altay hakkında suç duyurusunda bulunulduğu da öğrenildi.







#Sabah Altay
#Darbe girişimi
8 yıl önce