|

Süpermen yarışı

Aylardır aranan 'Süpermen' bir türlü bulunamadı. Film için son elemeye aralarında Nicholas Cage, Brendan Fraser, Jude Law, Jim Caviziel ve Ashton Kutcher'un da bulunduğu 12 aday kaldı. Genç yaşlı 12 aktör, şimdi yeni Süpermen olabilmek için yarışıyor.

Yeni Şafak
00:00 - 2/07/2004 Cuma
Güncelleme: 14:38 - 25/05/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Hollywood'un genç yaşlı 12 oyuncusu, 'Süpermen' olmak için yarışıyor. Yapımcıların kafasında belirlediği 12 Süpermen adayı arasında Nicholas Cage, Brendan Fraser, Jude Law, Jim Caviziel ve Ashton Kutcher da var. Dünyanın en tanınmış süper kahramanını başarıyla canlandıran ve at kazasında felç olan Christopher Reeve'in tahtına oturması için belirlenecek aday konusunda titizlenen yapımcılar işin içinden çıkamaz hale geldi. Aylardır aranan 'Süpermen' bir türlü bulunamıyor. İsimlerin havada uçuştuğu Süpermen savaşında son elemeye 12 aday kaldı.

Süpermen adayları

Jim Caviezel: Mel Gibson'ın "Tutku" filminde "Hazreti İsa" rolünü üstlenen Caviziel, bu yarışta öne çıkıyor. l Nicolas Cage: Tecrübeli ismin süper kahramana dönüşmesi biraz ironik bulunuyor. l Ashton Kutcher: Yarışta adı sık telaffuz edilenlerden. En büyük rakibi ise Brendan Fraser. l Patrick Warburton: "Seinfeld" dizisinin oyuncusunun Süpermen ile ilgisi bir televizyon reklamında onu seslendirmekten ibaret. l Brendan Fraser: İşte Süpermen meydan savaşının en iddialı ismi. Mumya filminin ünlü aktörü güçlü yapısı ve başarılı oyunculuğuyla önümüzdeki günlerde çelik adam rolünde izleyiciyi selamlayabilir. l Henry Cavill: Monte Cristo Kontu filmiyle tanınan oyuncu, yarışın zayıf adaylarından l Jude Law: Soğuk Dağ ve Yetenekli Bay Ripley filmleriyle iki kez Oscar'a aday gösterilen oyuncu eğer rol için zaman ayırabilirse iyi bir Süpermen olabilir. l Christopher Walken: 1978'de Oscar kazanan Walken, ancak Süpermen'in babası olabilecek yaşta. Diğer Süpermen adayları ise Jason Behr, Tom Welling, Paul Walker ve Josh Hartnett.

Kripton'dan gelen adam
Aynı adlı çizgi romandan beyazperdeye uyarlanan "Süpermen" filminin ilki 1978 yılında çevrildi. Bu yapımı sırasıyla 1980, 1983 ve 1987'de çevrilen filmler izledi. 51 yaşındaki aktör Christopher Reeve, attan düşerek tekerlekli sandalyeye mahkum olduğu güne kadar "Süpermen" rolünü büyük bir başarıyla canlandırdı ve ünlü karakterle adeta özdeşleşti. Film, Kripton'dan gelen süper kahramanın dünyada "Clark Kent" isminde sıradan bir gazeteci kimliğine bürünmesini ve ihtiyaç duyulduğunda bir telefon kulübesinde kılık değiştirerek gökyüzünde uçup süper güçlerini kullanarak insanların yardımına koşmasını konu alıyor.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
20 yıl önce