|

Temel atma törenlerine neden katılmadığını açıkladı

Son yıllarda yurdun dört bir yanında tarihi projeler bir bir hayata geçirilirken, Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışmaları yakından takip ediyor ve açılış sırasındaki törenlere katılarak ekonomik kalkınmada gelinen noktayı paylaşıyordu. Temel atma törenlerine ise pek sık katılmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tercihindeki nedeni ilk kez açıkladı.

Yeni Şafak
11:45 - 20/10/2016 Perşembe
Güncelleme: 08:56 - 20/10/2016 Perşembe
Yeni Şafak
ARŞİV: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne dair çalışmaları havadan incelediği an böyle görüntülenmişti.
ARŞİV: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne dair çalışmaları havadan incelediği an böyle görüntülenmişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şehir Hastaneleri Finansman Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu.



Konuşması sırasında 'temel atma törenleri' ile ilgili düşüncelerini de paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, birçok kişinin ilk kez duyduğu bir açıklama yaptı.



  1. Bilindiği üzere Cumhurbaşkanı Erdoğan, özellikle son yıllarda birbiri ardından hayata geçirilen mega projelerin açılış törenlerine katılıyordu. Erdoğan'ın temel atma törenlerinde ise pek az yer aldığı görülüyordu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın söz konusu ifadeleri şöyle:


"Temel atmaya pek gitmem. Ben 'açılış törenine katılacağım' derim açılışa katılırım.



Milletimle aramdaki bu bağı zedelemek istemem. Ama projenin takipçisi olurum. Neticelenince de açılışında beraber oluruz."









#Cumhurbaşkanı
#Recep Tayyip Erdoğan
#Yavuz Sultan Selim Köprüsü
#Türkiye ekonomisi
8 yıl önce