|

Teröre lanet yağdı

Bingöl Valiliği koordinesinde 95 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle düzenlenen 'teröre lanet, huzura davet' mitinginde alçak terör saldırıları protesto edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/08/2016 Pazar
Güncelleme: 01:19 - 28/08/2016 Pazar
Yeni Şafak

Bingöl'de, valilik öncülüğünde 95 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle “teröre lanet, huzura davet” mitingi düzenlendi. Valilik önünde toplanan ve ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyerek 15 Temmuz Direniş Meydanı'na gelen sivil toplum kuruluşları üyeleri ve vatandaşlar terörü lanetledi.



SUÇÜSTÜ YAKALANDILAR


209 metre uzunluğunda Türk bayrağını taşıyan Bingöllüler, sloganlar atarak teröre tepki gösterdi. Kur'an okunmasıyla başlayan mitingte konuşan Vali Yavuz Selim Köşger, emperyalistlerin her zaman Türkiye'ye yönelik planları olduğunu söyledi. Köşger, “Ellerinde ne varsa PKK'sı, FETÖ'sü, DAEŞ'i ne varsa bütün silahlarını meydana sürdüler. 15 Temmuz'da bu vatanı, bu millete toz toprak etmeyi istemişlerdi onu beceremediler ve suçüstü yakalandılar" dedi.





Vatan varsa huzur var


Memur-Sen Bingöl Şube Başkanı Mücahit Çelik de ortak bildiriyi okudu. Çelik, “Vatan varsa huzur, vatan varsa saadet, vatan varsa din, vatan varsa namus, vatan varsa adalet vardır” diye konuştu.



#Bingöl
#Terör saldırısı
8 yıl önce